Американската поп звезда Кейти Пери и британският актьор Орландо Блум бяха забелязани да се отдават на горещи интимни ласки един на друг по време на концерт на Ед Шийрън в Лос Анджелис в неделя.

Без да губят време, таблоидите реагираха на момента, подхранвайки мълвата, че двамата отново са заедно и пуснаха кадри, на които папараци ги бяха щракнали.


Снимка: Elle

Според източници близостта на звездната двойка се изразявала в размяна на страстни любовни целувки и прегръдки.

„Те определено изглеждаха така, сякаш отново са се събрали. Прегръщаха се през цялата нощ по време на концерта... Кейти седеше в скута на Орландо и двамата не спираха да се целуват“, разкриват свидетели пред Е!News.

След края на шоуто Орландо и Кейти, която бе облечена в разтърсващо къса пола и червено сатенено яке, бяха уловени заедно на мотор, на който двамата се качиха , преди да отпрашат в неизвестна посока.


Снимка: Mirror

Припомняме, че двамата се разделиха през февруари тази година след 10-месечна романтична авантюра. Последно двойката се появи на партито след Оскарите, организирано от сп. "Венити феър", което беше на 26 февруари.

Зад гърба си Кейти Пери има един брак, който тя сключи през 2010 г. с британския комик Ръсел Бранд, но много бързо след това тя се разведе с него. Орландо има 6-годишен син от бившата си съпруга модела Миранда Кер.


Снимка: Mirror

Четете още: Миранда Кер показа порасналия си син