Автор
Woman.bg

Дженифър Анистън отново е сингъл! Какво се обърка?

Дженифър Анистън и съпругът й Джъстин Теру изненадващо обявиха, че се разделят. Двамата бяха женени от 2 години насам, а връзката им продължи цели 7.

"Решението бе взаимно и направено с любов в края на миналата година", се казва в съвместно изявление на Анистън и Теру. Те не посочиха причината за раздялата си.

"Ние сме двама чудесни приятели, които решиха да се разделят като двойка, но искаме да продължим приятелството си", се уточнява в съобщението.

Въпреки че раздялата им е била факт в края на 2017-а година, двамата са прекарали новогодишните празници заедно и дори са били неразделни по време на ежегодната си ваканция в Кабо Сан Лукас.

View post on Instagram
 

През последните месеци двамата обаче почти не са се виждали. Дженифър се снима в новия сериал на Рийз Уидърспуун Dumplin в Атланта, а Теру в момента заснема комедията The Spy Who Dumped Me в Будапеща.

Анистън и Теру се срещнаха за първи път в Хаваи през 2008 г., а връзката им датира от 2011 г. Двамата сключиха брак на 5-и август 2015 г. на тайна церемония.

Жълтите медии зад океана вече започнаха да разпространяват своите версии относно това, което е разрушило отношенията помежду им. Според тях първоначално разклащането в брака дошло от факта, че двамата не прекарвали много време заедно, Джъстин предпочитал градския живот в Ню Йорк, докато Джен била привърженичка на тихия и спокоен живот в имението й в Калифорния. Ревността и съмненията в изневяра също си казали думата и Анистън трудно понасяла поведението на Джъстин, който обичал да флиртува.

Според запознати Дженифър има солиден предбрачен договор и съпругът и няма да може да получи никаква част от парите й. Състоянието на актрисата се оценява на 200 милиона долара, докато Теру разполага с 20 милиона.