Автор
Woman.bg

Този трейлър побърка феновете на ''Приятели''

Не, за съжаление няма да има продължение на сериала "Приятели", но по всичко личи, че ако някога това се случи, ще предизвика истинска истерия.

В интернет се появи трейлър, създаден от фенове на поредицата, който бе изгледан повече от 4 милиона пъти и предизвика стотици коментари.

Към фалшивото клипче има дори описание какво би се случило в продължението на комедийния сериал.

"Той започва няколко години след последния сезон, Бен и Ема (децата на Рос) са пораснали. Майк и Фийби имат проблеми в брака си, Моника и Чандлър се развеждат, а Джоуи се опитва да си намери половинка. Рос и Рейчъл също срещат трудности, породени от факта че вече са заедно толкова много години! Във филмът ще се появят няколко изненадващи сцени със съвременни актьори, както и някои стари приятели."

Повечето почитатели на поредицата веднага разконспирираха лъжата и си дадоха сметка, че трейлърът всъщност е компилация от филми, в които участват героите от "Приятели".

През годините различни членове на актьорския състав са споделяли, че според тях няма как да има продължение на култовия сериал.

Последно затова говори Дженифър Анистън, която в интервю дадено през миналата година разкри, че съвременните технологии сериозно биха попречили на чара на сериала.

"Ако сериалът беше създаден днес, щяхме да имаме кафене, пълно с хора, които просто се взират в iPhone. Няма да има реални епизоди или разговори. Ако пък има такива, то те биха се основавали на най-новата драма във Facebook или Tinder." - каза тя.

Вие как смятате?