Автор
Woman.bg

Лесбийската сцена от "Приятели", която не видя бял свят

Сериалът "Приятели" е една от най-великите телевизионни продукции по много причини. Той е комичен, отразяващ живота на младите американци през 90-те, но и в същото време дързък. Спомняте си, когато Рос бе изоставен от съпругата си, Керол, заради друга жена, нали?

А знаете ли, че една сцена от втори сезон била изрязана и никога не е била излъчвана в някои държави, включително и в родината на сериала, Америка?

Преди няколко дни актрисите Джейн Сибет и Джесика Хеч, изиграли Керол и Сюзан в "Приятели", споделиха в телевизионно интервю коя е сцената и защо е била премахната. Става дума за сватбата на героините.

"Това беше първата сватба между хомосексуални жени, излъчена по телевизията тогава, заради което сцената не беше излъчена в някои страни", разкрива Джейн.



Актрисата разкрива още, че била приятно изненадана от факта, че героинята й в сериала е била вдъхновение за много хомосексуалисти да признаят ориентацията.

"Мисля, че "Приятели" има грандиозен успех, защото всеки човек намира себе си в някоя от историите в продукцията, вместо просто да се смее на шегите", споделя Джейн.

Актрисите, пресъздали героините от култовата лесбийска двойка пристигнаха в Англия по повод "Friends Fest", който ще продължи до 24-и септември. Това е първата съвместна изява на Джейн и Джесика от 2004 г. насам, откакто приключи "Приятели".



Четете още: Белгийски модел в затвора заради голи снимки в Египет