Автор
Woman.bg

Биографът на лейди Даяна пише книга за Меган Маркъл

Журналистът Андрю Мортън, добил световна популярност с издаването на биографичната книга за принцеса Даяна, сега е заинтригуван от бъдещия нов член на кралското семейство – Меган Маркъл.

Андрю съобщи в профила си в Туитър за най-новия си проект, който ще носи заглавието „Холивудската принцеса“ и изучава подробно живота на годеницата на принц Хари. Според Мартън Меган притежава неповторима харизма и потенциала да окаже влияние върху кралското семейство.

Книгата ще бъде издадена на 19-и април 2018 г., малко преди Меган и принц Хари да си кажат заветното „да“. В нея Андрю Мортън ще наблегне върху живота на актрисата преди годежа и преди да срещне принц Хари. Журналистът споделя, че отдавна е фен на Меган и следи с интерес живота й.



Разбира се, биографът сравнява любовта между новата кралска двойка с другите. Според него Меган и Хари демонстрират много повече любов, топлина и загриженост един към друг по време на официалното им интервю след годежа, отколкото принц Чарлз и Даяна. Също така Мортън е впечатлен от това, че Меган разбива стереотипите с лекота. Това ще е първата дама в двореца, за която това е втори брак.

Предстои да научим и още много любопитни факти от живота на актрисата преди официално да влезе в кралското семейство.

Четете още: Адам Драйвър - злодеят секссимвол от "Междузвездни войни"