Автор
Woman.bg

Мистериозна смърт застигна "Мис Великобритания"

Софи Градон беше усмихнато и красиво момиче, което искаше да живее и изглеждаше щастливо. Тя е носителка на короната „Мис Великобритания“ за 2009 г., а напоследък бе популярна на Запад с участието си в риалити формата „Love Island”. За съжаление, 32-годишната красавица беше открита мъртва в родния си дом, а причината за трагичното събитие все още е неясна. Смъртта на Софи е мистерия дори и за близките й, защото е била в прекрасен етап от живота си. Тя била лудо влюбена в приятеля си и като че ли нищо не можело да помрачи радостта й. Но много често зад най-широките усмивки се крият тъмни тайни, които понякога се оказват фатални.

View post on Instagram
 


Истината е, че от известно време Софи се борела с депресия заради финансови проблеми. Съществува и теория, че сама е сложила край на живота си, след като неин близък приятел починал.

Красавицата е била открита безжизнена у дома около 20.30 ч. на 20-и юни. Според полицията около смъртта й няма съмнителни обстоятелства. Предстои причината да бъде изяснена след доклада на съдебния лекар.

Първият близък на Софи, който потвърди тъжната новина, бе съкрушеният й приятел. Той сподели тяхна обща снимка във Фейсбук с посланието:

„Никога няма да забравя тази усмивка. Обичам те толкова много, бейби, ти си целият ми свят“.

Четете още: Кои западни звезди обичат Русия