Автор
Woman.bg

Мария Илиева: Забременях веднага след като го решихме

Мария Илиева е от известните личности, които крият старателно личния си живот и през годините повечето новини, които сме научавали около него почти винаги са били клюки. Тя дори успя да прикрие напредналата си бременност и сама обяви, че очаква дете, когато вече беше прехвърлила шестия месец. Мария е главно действащо лице в новия брой на сп. "Ева", а пред изданието разкрива, че в момента, в който двамата с приятеля й Георги стигнали до съгласие да имат дете „Бог бе милостив-забременях веднага след като го решихме“. Самият татко живее в Белгия, където развива успешно бизнеса си и не иска да има нищо общо с медийното внимание в България. Той е с 12 години по-млад от певицата. „Не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременна връзка с поведение, душевност, визия.“ – коментира изпълнителката.

Мария не даде еднозначен отговор на въпроса къде смята да живее след появата на бебето. Тя сподели само, че в момента живее в апартамент в полите на Витоша, но все повече обмисля идеята да се сдобие с къща. „Пътувам доста и не изключвам възможността да живея извън България. Европа е твърде малка, за да придаваме съдбовна важност на местоживеенето си“.

Изпълнителката разкри, че се очаква нейното момченце да бъде зодия Водолей, в момента слуша тялото си и не брои калории и си хапва, каквото пожелае.

Илиева сподели още, че най-важното нещо, което е научила от майка си е, че колкото и да е трудно на моменти, човек трябва да запази добротата си. „Може би най-големият ми урок от детството е, че любовта не е наготово и завинаги, че трябва много да се грижиш за нея, за да я има във времето.“