Автор
Woman.bg

Атанас Колев: Откликнах на интимните желания на Мария Илиева!

Истинска война срещу певицата Мария Илиева започна рапарът Наско Колев. Младежът нашумя при участието си в „Х Фактор”, където изпълнителката се изявяваше като част от журито. Веднага след края на предаването Колев стана част от музикалната компания на Илиева, която не криеше привързаността си към него. Двамата можеха често да бъдат засечени по светски събития в опасна близост. С днешна дата рапърът е категоричен, че е бил интимен с доста по-възрастната от него изпълнителка. Двамата ги делят цели 19 години.

От няколко седмици Наско и Мария не поддържат отношения, а той вече се самопродуцира. Съвсем скоро той направи нова песен, носеща заглавието "Честно и нечестно“, в която споделя разочарованието си от фалша в музикалния бизнес.

"Най-накрая...Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамиха ме, г-жа Илиева даже песните ми изтри, ама.. Ето ме на! Тук съм! И няма да се оставя." - написа Колев в своя профил във Фейсбук.

В интервю за в. "Днес" Колев сподели: "тя вече е предприела действия да пречи на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това". С тези си думи изпълнителят потвърди тиражираните слухове, че двамата са имали лични отношения.

"Никога не съм имал договор с лейбъла на Мария Илиева. През тези почти две години щяхме да подписваме договор, адвокатката постоянно подготвяше. Аз бях човекът, който искаше да подписва договор. В мой интерес беше да се обвържа с тях, но не се стигна." заяви Колев в предаването „Всеки следобед с Криси“ по Канал 3.

„През януари ми предложиха да подпиша договор, който изобщо не ме удовлетворяваше. Не исках да го подписвам, исках да си тръгна с добро, но явно ги сърбят бузите и започнаха да се обтягат нещата. Благодарих, реших, че всичко трябва да приключи и да поема по своя път“, разказва младият рапър.

„Започнаха да се случват неща, които ме накараха да си отворя очите и да напиша тази песен. Всяка една дума е наистина искрена и хората го виждат това нещо. Първият куплет е написан преди да се разделим окончателно със „Стерео стая“, видял съм някакви неща в музикалния свят“, споделя Наско Колев.

Той не крие, че се радва, че живее във Варна, а не в София. „Оставям си себе си, това ме държи на земята. Ако дойда в София и започна да ходя в техните среди, това те променя“, допълва изпълнителят на „Честно и нечестно“.

Голяма част от коментарите към интервюто, качено в YouTube, обаче са не за съдържанието, а за състоянието на Атанас Колев. Според мнозинството младият изпълнител е неадекватен – или под влиянието на алкохол, или най-вероятно по-тежки субстанции.