Автор
Woman.bg

Царството на модния хаос: Кой как изглеждаше на MTV Movie наградите (Снимки)

В неделя вечерта, изгряващите звезди на Холивуд се събраха на филмовите и телевизионни награди на MTV за 2018 година. За разлика от Оскарите, тук няма правила. Това е събитие, което е специално създадено, за да даде стимул и трамплин на по-младите актьор, за които тепърва Холивуд започва да говори. На него дрескодът е всичко друго, но не и... стриктен.

Филмовите и телевизионни награди на MTV са прекрасен повод за прохождащи знаменитости от ранга на Зенадия и Камила да покажат своя нестандартен стил и стремеж да блеснат по възможно най-екстравагантния и атрактивен начин пред света. С други думи – тук властва нетипичното, различното и фантастичното. Дантели, принтове, плисета – има от всичко по малко. Цари хаос до степен, че след края на събитието се прибираш абсолютно разноглед.

Това е причината и тази година на червения килим на MTV Movie and TV Awards да станем свидетели както на пищни бални рокли, така и на най-обикновени... джинси; да се насладим на всевъзможни тоалети – от такива, сякаш изскочили от футуристичния сюжет на последния блокбъстър, но и на такива с изчистени визии и класически силует. Изобщо модната еклектика тук е във вихъра си.

Четете още: "Гълъбо" на Миро триумфира на наградите на БГ радио (Снимки)