Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите Teen Choice?

Вчера бяха раздадени наградите Teen Choice Awards за 2017 г. Те се определят от зрители на възраст между 13 и 19 години и отбелязват постижения в музиката, киното, спорта, телевизията и модата.

Тазгодишната церемония се превърна в истински хаос, след като в последния момент тийн звездата Майли Сайръс не се появи. Любопитното е, че Сайръс трябваше до получи награда за цялостен принос, а няколко часа по-рано организаторите на събитието качиха в Twitter кратко клипче, на което тя прави саунтчек.

"Създадох си нереалистичен график, който ме накара да направя това съобщение! Досега го пазих в тайна, но повече не мога да го крия! Новият ми сингъл Younger Now ще се появи този петък & толковаааааа съм РАЗВЪЛНУВАНА да споделя това с вас!" - написа Майли.

Други звезди, които също бяха наградени не присъстваха на церемонията, сред тях бяха Бруно Марс, Бионсе, Зак Ефрън, Ариана Гранде и Ед Ширън. Неразбориите не свършват до тук. Водещи на събитието трябваше да са Виктория Джъстис и Крис Прат, но кавалерът остави дамата да води събитието сама и се появи чак посредата на наградите, за да получи приза за най-добър актьор във фантастичен филм за "Пазители на Галактиката Vol. 2".

Идолите на звездите, които все пак решиха да се появят на церемонията, бяха взели доста разностилни решения, а чии тоалет ви харесва най-много, очакваме да разберем от анкетата в края на материала:

Зендая в ансамбъл на Ashish



Ванеса Хъджинс с панталони на Reem Acra



Луси Хейл с рокля на Fausto Puglisi





Рита Ора



Парис Джаксън



Виктория Джъстис в сет на Nicolas Jebran