Автор
Woman.bg

Пипа Мидълтън: Бременна съм и нямам сутрешно гадене

Сестрата на Кейт Мидълтън, Пипа, най-накрая призна, че очаква първото си бебе. И освен това разкри някои любопитни подробности за началото на бременността и как успява да запази фигурата си, въпреки че е спряла да тренира.

В последно време Пипа избягваше медийното внимание и публичните събития, което предизвика съмнения, че вероятно очаква бебе. Днес Мидълтън вече говори открито за бременността си и как е преодоляла първите три месеца.

Известно е, че и трите бременности на по-голямата й сестра Кейт бяха тежки в началото. Херцогинята на Кеймбридж страдаше от силно сутрешно гадене, а също така и хрема. За щастие Пипа сподели пред медиите, че е преживяла по-леко от сестра си тези първи месеци от бременността. 34-годишната дама трябва да стане майка през октомври, а бащата на мъничето е съпругът й мултимилионерът Джеймс Матюс.



„Имах късмет и прекарах първите 12 седмици от бременността без сутрешно гадене. И тъй като това е нещо голямо, което ми се случва за първи път, в началото имах много въпроси, на някои от които все още не мога да си отговоря. Исках да знам дали ще си навредя, ако играя тенис и дали мога да плувам. Мога ли да отида на йога, ако не изпълнявам някои упражнения, които биха били опасни за мен. Какво ще се случи, ако продължа да тренирам? Беше много трудно през първите месеци, защото не исках да казвам на никого, дори и на инструктора ми по йога. В същото време забелязвах как тялото ми се променя, теглото ми се покачва. Затова реших, че не бива да спирам да спортувам, но внимателно – само по този начин се чувствам здрава. Спрях единствено да тичам в парка“, разкрива самата Пипа Мидълтън.

Четете още: Най-грандиозният гаф на кралската сватба