Автор
Woman.bg

Лив Тайлър: Няма нищо по-красиво от това да си майка

Красивата актриса Лив Тайлър сподели, че няма нищо по-красиво от щастието, което изпитва всяка майка, когато е с децата си.

Преди няколко дни Тайлър участва в новата рекламна кампания на модния бранд Gap, която носи името "Мама каза", заедно с други звездни майки. Едноминутното филмче включва красиви моменти между известните дами и техните малки деца. Лив Тайлър позира заедно с двата си малчугана - Сейлър, който е на 2 г. и Лула, която се роди миналото лято.

"Обожавам да гледам как растат децата ми и как се оформят като личности", споделя звездата от "Армагедон" и "Властелинът на пръстените" за майчинството.



В рекламната компания се включиха супер моделът Кандис Суейнпоъл, заедно с 6-месечния си син Анакан и Коко Роча с 2-годишната й дъщеря Йони.

Четете още: Да отгледаш гений - само една истинска МАЙКА е способна на това!





"Имам много чифтове дънки и якета от деним на марката Gap, които нося почти всеки ден", споделя самата Лив, която не веднъж е била рекламно лице на бранда.

Четете още: Топ 10 на най-полезните храни за децата

Това лято красивата Тайлър ще отпразнува 40-ия си рожден ден и вече прави планове за тържеството. Пред медиите тя споделя, че не би искала шумно и лъскаво събитие. Лив разкрива, че за нея най-добрият сценарий за рождения й ден би бил следният: закуска в леглото с децата, а след това голяма хубава торта и бутилка шампанско с най-близките й.