След по-малко от месец Кейт Мидълтън ще даде живот на третото кралско бебе. В болницата "Сейнт Мери" в Лондон, където херцогинята на Кеймбридж ще роди, вече тече засилена организация и полицията предприема мерки за сигурността на майката и бебето.

Днес стана ясно, че никой няма да научи пола на третата рожба на Уилям и Кейт, преди да се появи на бял свят. Дори и самите родители. Въпреки че преди време медиите разпространиха слуха, че Кейт умишлено се облича главно в синьо, защото чака момче, всъщност източници на кралското семейство разкриха, че тя и принцът предпочели да не разбират пола на бебето, а да бъдат изненадани, когато то се роди.

Наследник номер 3 ще се роди в същата болница, в която проплакаха принц Джордж и принцеса Шарлот, а също и самият принц Уилям.

Въпреки че третата бременност на Кейт не започна леко, също както и предните две, тя не се оттегли от публичните си ангажименти. Последно бе забелязана преди седмица на тържествената великденска служба в параклиса "Сейнт Джордж", където само след два месеца Меган Маркъл и принц Хари ще си кажат заветното "Да".

Четете още: Един благороден проект в помощ на недоносените деца