Решението да сложиш край на една връзка вследствие на изневяра от страна на партньора си несъмнено е трудно и рядко се взима с лека ръка. Безспорно е, че раздялата поражда множество проблеми и притеснения, сред които на първо място е въпросът за въздействието й върху децата. Ако, разбира се, такива вече са се появили по време на съвместния живот. Е, вероятността главите и сърцата ви да бъдат споходени от подобни тревоги и терзания обаче, е далеч по-малка, ако заложите на половинка от тези три зодии, които според астролозите са зодиите, склонни най-малко към изневяра:

Телец

Няма по-целеустремен и концентриран знак от Телеца. Представителите на тази зодия знаят какво искат. И още по-добре знаят какво не трябва да правят, за да не го загубят. Особено пък когато става дума за интимна връзка. Телецът обаче е наясно и с още един факт – той никога няма да приеме партньор, който не цени чувствата му, не държи на думата си, а още по-малко шари с очите си на всички посоки, в които има и други жени. С две думи – партньор, който не ги заслужава.

Дева

Девите са най-адаптивните и лоялни знаци от зодиака. По своята същност те прощават лесно, но изключително много държат на верността и искреността на партньора си. За тях лоялност, доверие и преданост са трите думи, които изграждат основите на една стабилна и дълготрайна връзка. Представителите на зодия Дева обичат силно, безкористно и всеотдайно. Затова и много държат отсрещната страна да им отвърне със същото.

Козирог

Козирозите са кралете на планирането в зодиака. Те са дейни и инициативни. Непрекъснато са заети и работят върху определена задача. Това им качество рефлектира с особено благоприятен оттенък и върху семейните им отношения. Представителите на зодия Козирог обичат да мислят за половинката си, да я изненадват, да я карат да се чувства щастлива и значима. Когато обичат, те обичат с цялото си сърце, а за изневяра в такъв момент... просто забравете.

Четете още: Кои три зодии ще променят света