Когато мислим за глобални световни проблеми,независимо дали засягат цялата планета или съседа ни, си казваме, че точно ние не можем да ги решим. Но кои хора са родени, за да решават глобални и не дотам глобални въпроси? Нека видим кого звездите определят като лидер.

1. Овен

Мнозина ви смятат за суров деспот, който не понася хора със слаба воля и без лично мнение. Но всъщност вие сте човек, който умее да степенува задачите си по важност и се стреми към целите си на всяка цена. Вие сте мотивирани, настойчиви и решителни. Каквито и проблеми да срещнете, вие упорито вървите напред до победния завършек и водите след себе си също толкова смели хора.

2. Дева

Благодарение на разсъдителността си Девите винаги постигат желания резултат чрез своите стратегии за успех. Колкото и да са незначителни замислените от тях промени, те ще имат колосален мащаб. Девите знаят каква е ролята им, застават начело и правят всичко, за да постигнат максимално значителен резултат.



3. Водолей

Представителите на този знак се стремят към самоусъвършенстване и уникалност. Те искат да променят живота си, да внесат в него нещо ново. Това поставя водолеите на първо място сред кандидатите за покоряване на света. Те вървят смело напред, без да мислят за препятствията. Готови са да направят много, за да внесат положителна промяна в живота на милиони хора. Желаният от тях финал непременно е грандиозен.