Автор
Десислава Недева

Седмична астропрогноза: Раците сбъдват най-съкровената си мечта

Овен

Опитайте се да загърбите драмата и да приемате нещата от живота по-улегнало. Ще бъдете чувствителни и сантиментални и ще предпочитате да прекарате дните си у дома. Към края на седмицата обаче назрява конфликт с авторитетна личност. Нямате нужда точно сега от скандали, затова се опитайте да покажете дипломатическите си умения.

Телец

Уловете мига и се отдайте на забавленията, Телци. Въпреки претрупания ви график отделете време да разпуснете с приятели и наистина се наслаждавайте на почивката, която заслужавате. Бъдете спонтанни, направете нещо нетипично за вас и ще видите какво чувство на свобода ще ви донесе това изживяване.

Близнаци

Животът ви предлага много от своите дарове, но е важно да пренаредите приоритетите си, Близнаци. Опитайте се да разграничите заниманията, които зареждат душата ви от тези, които я изтощават. Ще имате някои финансови недоразумения, но не премисляйте нещата прекалено много. Накрая всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин.

Рак

Тази седмица ще сте наясно със себе си и ще бъдете повече от сигурни от какво точно имате нужда и как да го постигнете. За щастие звездите са на ваша страна, затова задействайте плана по осъществяване на най-съкровената ви мечта. Ще получите много повече, отколкото сте очаквали.

Лъв

Интензивните събития от миналата седмица ви карат да се чувствате малко изтощени. Това е идеален момент да се отпуснете и да послушате сърцето си. Използвайте вашата интуиция що се отнася до романтичните въпроси. В работата нещата не вървя по план и за да избегнете стреса, ви съветваме да се отдадете на пълен релакс през уикенда.

Дева

Работата не чака, но отделете време и за забавления през тази седмица, Деви. Срещите с роднини и близки приятели ще ви подействат особено освежаващо и зареждащо, затова не се лишавайте от тези приятни моменти. Времето е изключително подходящо за романтични изживявания, затова се заредете със свещи и ароматни масла и се наслаждавайте на интимността с човека до вас.

Четете още: Как отговаря всяка зодия, когато чуе заветното "обичам те"?


Везни

Тази седмица ще бъде напрегната за вас, както в работата, така и в дома. Ако успеете да се възползвате от напрежението, ще спечелите силен съюзник на ваша страна и ще излезте накрая победител. Това разбира се няма да ви спести стреса, затова ви съветваме да гледате реалистично на нещата и да не преувеличавате проблемите.

Скорпион

Сигурно няма да ви изненадаме, но тази седмица ще планувате голямо пътешествие, не само за себе си, но за цялата фамилия. В края на седмицата се пригответе за някои неразбирателства с членове на семейството, затова е нужно да останете спокойни и да не рисувате в съзнанието си най-лошия сценарий.

Стрелец


Животът ви през изминалите няколко седмици беше особено вълнуващ за Стрелците, но сега е време да забавят малко темпото. Останете насаме със себе си и си задайте следния важен въпрос: Това, което правите в момента, наистина ли ви кара да се чувствате щастливи?

Козирог

Бъдете честни със себе си и с останалите. Наистина ли на всяка цена искате да бъдете винаги прави в спор? Звездите ви благославят тази седмица и чарът ви ще бъде оценен, но прекалената емоционалност може да замъгли съзнанието ви и да направите някои непростими грешки.

Водолей

В момента в живота ви се случват толкова много неща, че не искате да пропуснете нищо от ставащото около вас. Звездите ви съветват да спрете за момент, за да не прегорите. Отделете малко време само за себе си и просто наблюдавайте. Ще се изумите колко неща пропускате, когато сте винаги забързани и угрижени.

Риби

Оставете се по течението, Риби, животът ще ви изненада по интересен начин тази седмица. Ще получите дългоочаквани добри новини от работното място, затова се облечете подобаващо за случая. В края на седмицата следвайте максимата „колкото повече, толкова повече“ и завържете няколко нови приятелства. Ще се почувствате заредени и свободни, каквато е истинската ви същност.