Няма нищо по лошо от евтина жена! Обаче пък и скъпите жени хич не са лесни. Оособено за мъжете.
И въпреки, че не звучи съвсем като постулат за успешен брак, дамите, които имат по-високи изисквания към възлюбения си смятат, че това е единственият начин да живееш достойно. Да изискваш и да даваш - за някои това е магията на любовта. Други пък са склонни да ги наричат меркантилни, материалистки, използвачки - с две думи - жени, които търсят мъже с пари. И това е основното им исикване за обич. Ето и кои са зодиите, които просто държат да обичат богат мъж. Бедните красавци изобщо не са им интересни и са склонни да подминат чувствата им с лека ръка:

Риби

Да обичащ жена риби означава да й дадеш всичко. Ама абсолютно всичко. Момчета - отключвайте сейфа, вадете семейните бижута, предложете й кредитната си карта и...ако имате някакви джобни за деня - забравете за тях - жената риби вече е измислила как да ви ги отмъкне с усмивка.

Лъв

На една Лъвица не ѝ е необходимо цялото състояние на мъжа ѝ. На нея ѝ е необходимо неговото, плюс още едно, още по-голямо. Това, което той може да заработи, докато Лъвицата милостиво му позволява да се намира редом до нея. Отношенията ви с жена Лъв са правилната инвестиция в бъдещето. Ако, разбира се, ви харесва да притежавате виртуални пари, т. е. просто да се любувате на красиви картинки на банкноти, пише БЛИЦ.

Везни

Везните не са меркантилни. Никак дори. Даже да ги засипвате с пари, няма да оценят това. Но ще оценят трепетното внимание, което означава да получават правилните подаръци, а не какви да е. Това означава – тези подаръци, които не всеки може да им даде. Антиквариат например. Да, това е скъпо. Много скъпо.