Автор
Woman.bg

Какви жени харесват мъжете от различните зодии

Свят широк, мъже с вкусове разнообразни. Докато едни си падат по надарени пухкавелки със щедро закръглени форми, други предпочитат дами с по-скромни такива. Дори и изградената представа за женски идеал обаче не е гаранция, че утре същият този господин, който е твърдял, че го възбуждат само тънки и стройни жени, няма да се влюби в дама с далеч по-пищни прелести. Все пак, според астролозите, вкусът на мъжете към определен тип жени до голяма степен се определя и от звездите.

Овен

Мъжът Овен обожава жените край него да пращят от енергия. Пада си по независими, смели, самостоятелни и ексцентрични натури. Те не само, че не се боят от дами с подчертана наклонност към властност и доминиране, но дори се и възхищават на тях. Ако искате да впечатлите мъж Овен, забравете за лигавия кифленски вид и заложете на спортно-елегантния.

Телец

Мъжът Телец се отличава с консервативното си мислене. Обожава дами с по-женствени форми тип „пясъчен часовник“. Не по-малко си пада и по рубенсовия тип. Ето защо, ако се смятате за пълничка, не крийте този факт под широките дрехи и не се напъвайте да отслабвате. Телецът има вкус и оценява жените с такъв. Заложете на класическия стил и изтънчените маниери. Не псувайте и не викайте пред мъж Телец – това ще го стресира.

Близнаци

Мъжът Близнаци е широко скроен. Както и да изглеждате, той винаги ще ви харесва. Слаба или закръглена, спорно облечена или в официална рокля, достатъчно е да сте лъчезарна, приветлива и комуникативна, за да привлечете вниманието му. Особено впечатление ще му направи висотата на вашия интелект. Близнакът не си пада по маниачки на тема тоалети или обувки, така че избягвайте колкото се може по-често темите по този въпрос пред него.

Рак

Мъжете Рак са най-чувствителните и раними представители от целия зодиак. Освен това те са и трудно достъпни. Но ако сте усмихнато момиче, романтичка и обичате нежния и класически стил на обличане, ще привлечете вниманието му. Мъжете Рак си падат по милите и внимателни дами, които умеят да общуват с хората край себе си по възможно най-деликатния начин. Грубостта ги отблъсква.

Лъв

Мъжът Лъв има добър усет към естетичното, така че добре е да заложите на нещо стилно и добре подбрано. Тъй като си пада по блясъка и лукса, добре е да заложите например на нещо златно или скъпоценно, което да краси някоя от красивите ви женски зони от тялото – деколте или китка. Накарайте го да ви купи пръстен или гривна. Ако го направи, значи има сериозни намерения. За да се влюби силно мъжът Лъв обаче, жената срещу него трябва да е много специална – а именно да притежава не само впечатляваща външност, но и забележителни вътрешни качества.

Дева

Мъжете Деви държат на спретнатостта и чистотата. Те са изискващи и педантични. Колкото по-подредена е една жена спрямо себе си и дома си, толкова по-привлекателна е тя в неговите очи. Мъжете от този знак биха ви простили сто бръчки на лицето, но никога дори една на чорапа. Ценят строгия стил – никакви лекомислени дълбоки деколтета, цепки и минижупи.

Везни

Основното изискване на този знак е хармонията и чувството за мярка. Немного ум, малко шармантност, красота и изисканост на маниерите, оптимизъм и жизнелюбие – ето какво харесва у дамите този джентълмен. Мъжът Везни особено много цени индивидуалността, женстввеността, финеса, добрите обноски и... високите токчета.

Скорпион

Мъжете от тази зодия са най-големите похотливци на зодиака. Сексапилните и предизвикателни дами са му слабост. Бельото й трябва да бъде красиво и леко и закачливо да се подава. Дълбокото деколте и голите гръб и рамене го подлудяват. Ако избраникът на сърцето ви е Скорпион, постарайте се той винаги да има леко основание за ревност. Това ще ви позволи по-дълго да поддържате отношенията си с него на самия пик на чувствата.

Стрелец

Този мъж държи дрехата да е вносна и представителна. Моден експерт, който залага на дизайнерските дрехи. За обувките е желателно да са с висок ток. Много важни са и аксесоарите (чанти, шалове, ръкавици). А ако често пътувате зад граница или владеете до съвършенство чужд език, шансовете ви рязко се увеличават. Мъжът Стрелец особено държи на интелекта.

Козирог

Мъжът Козирог харесва класическия стил. За предпочитане са полите пред панталоните. Колкото по-женствена, нежна и красива е дамата, толкова по-голяма власт може да окаже тя над него. Ако не можете да минете без разнообразието на цветове, позволете си ярко шалче или блуза. Козирозите не приветстват бурната проява на чувства, особено на публично място. Държат на стабилните и верни половинки.

Водолей


Можете спокойно да отидете на среща с електриковожълти чорапогащи или с огромна шапка с периферия и щраусови пера. Не се бойте да си купите нещо свърхмодерно или ексцентрично. Мъжът Водолей ще остане зашеметен. Той обожава смелите, иновативни, темпераментни и емоционални дами с находчив ум и приключенски дух.

Риби

Това е чувствен и романтичен денди. Купонджия и работяга в едно. По отношение на тоалета закачливо летящите полички и копринени прозрачни блузки могат да го изкарат извън релси. Мъжът Риби си пада по кокетните дами, но с мярка. Ако дамата срещу него обаче се окаже едновременно красива, интелигентна и забавна, сърцето му ще остане нейно за цял живот.

Четете още: Звездите ни го говорят: Кога мъжете ни напускат?