Автор
Woman.bg

Звездите ни го говорят: Кога мъжете ни напускат?

Иска ви се той да остане? Обичате го, държите на него, чувствате се прекрасно, когато той е до вас. Истината е, че някои мъже просто ни напускат. Макар че появата на друга жена е сред най-честите причина за това, има и други фактори, които могат да повлияят на решението му да ни изостави. Фактори, всеки от които, според астролозите, зависят от зодията на партньора ни. Ето кога мъжете ни напускат според зодиакалния знак, под който са родени:

Мъжът Овен

Мъжът Овен обича блясъка и чистотата. Особено красивите и спретнати жени. Достатъчно е половинката му да прояви веднъж нехайство спрямо външния си вид и любовта му към нея сериозно може да се разклати. Ако тя продължи да се подвизава пред любимия си със занемарена външност, много скоро той ще си бие камшика. Така че, мили дами, внимавайте какво правите със сатенената си секси пижамка или формата на косата си. Ако прекалите с памучната нощница или затворените скучни дрехи и не отделяте нужното внимание за външния си вид, вероятността очите на партньора ви да започнат да шарят към други жени е голяма.

Мъжът Телец

Мъжът Телец има голямо его и изключително много държи на уважението и доверието между партньорите в една двойка. За него достойнството е от първостепенно значение и почувства ли, че избраницата на сърцето му се подиграва по някакъв начин с чувствата му, е напълно готов да й бие шута. Имайте предвид, че Телецът подбира половинката си изключително старателно, след като се е убедил в нейните качества – въздържаност, спокойствие, деликатност. Представителите на тази зодия много държат на добрите маниери и не понасят скандалджийки.

Мъжът Близнаци

Авантюристичната природа на мъжете Близнаци ги превръща в най-непостоянните партньори от зодиака. С други думи казано – лесно може да им доскучае. Ето защо, за да поддържа винаги пламъчето на любовта живо у своя мъж Близнак, жената до него трябва да е добре подготвена и да познава някои тънкости и тактики, с които да влива разнообразие в любовния живот. Мъжът Близнак обаче има едно важно качество. Реши ли, че е срещнал жената на живота си, той ще й е верен до гроб.

Мъжът Рак

Ако трябва да посочим знак от зодиака, който никога и за нищо на света не би изоставил своята половинка, то това със сигурност е мъжът Рак. Каквато и да е раната или обидата, нанесена от избраницата на сърцето му, той винаги е готов да я преглътне и да й прости. Заради разочарование или обида той няма да напусне половинката си. Ако е намерил нова любов обаче, твърде склонен е да го направи.

Мъжът Лъв

Мъжът Лъв не би напуснал лесно една жена, имайки предвид факта, че за да заживее с нея, той трябва да е преди всичко много силно влюбен в нея. За да предприеме подобна стъпка, той трябва лично да се е убедил в нейната неискреност или изстинали чувства към него. Мъжът Лъв трудно би преглътнал факта да живее с жена, която вече не го обича или никога не е изпитвала чувства към него. Обратното – той е готов да преплува океана дори, стига да знае, че сърцето й принадлежи единствено и само на него.

Мъжът Дева

Силните представители на зодия Дева не са от мъжете, които лесно зарязват половинките си. Обикновено това може да се случи, само ако партньорката му започне да дава сериозни индикации, че не го обича, както и чести поводи за ревност. Мъжът Дева трудно живее с подобно чувство. Онова обаче, което той никога няма да прости и заради което би напуснал избраницата си, е изневярата. Мъжът Дева не понася скандалите и нервните изблици, които също биха могли да го прокудят надалеч от семейното гнездо, през девет планини в десета.

Мъжът Везни

Мъжът Везни е най-обидчивият знак от зодиака. Така че поводите, които биха го прогонили от половинката му, могат да варират от това, че си оцветила любимата му бяла риза в розово до изневяра. Причината да напусне любимата си обаче, независимо от ситуацията, която го е провокирала да го направи, със сигурност е само една – неговите романтични чувства са се изпарили безвъзвратно. За да охладнее към половинката си, или трябва да е срещнал друга жена, или да се е почувствал пренебрегнат от своята.

Мъжът Скорпион

Мъжете Скорпиони са най-големите женкари сред останалите зодиакални знаци. Тази им черта обаче не е причина да напуснат партньорките си, просто защото те силно се привързват към тях. След като веднъж ви е допуснал до сърцето си, той трудно може да ви изкорени от там. Причината да избяга от половинката си може да се дължи, забележете, само на един-единствен факт - еднообразен и прекалено скучен секс. Така че, скъпи дами, дайте воля на фантазията си в спалнята - има ли бурна страст в леглото, ще си задържите и Скорпиона в живота.

Мъжът Стрелец

Мъжът Стрелец е романтик. Той обича да идеализира половинката си. И ще й бъде верен за цял живот, ако тя отговори на неговите представи за муза. За успокоение на дамите, той все пак не е чак толкова придирчив. Достатъчно е да го дарявате ежедневно с нежност, усмивка или добра дума, да му вдъхвате вяра и сили в способностите му. Ако той чувства подкрепата ви, това ще го държи винаги и неотлъчно до вас. Напротив, усети ли несигурност, докато сте до него; ако започнете да го упреквате или съдите за всички негативни събития около вас; ако хвърляте вината за щяло и нещяло винаги върху него, той ще ви напусне.

Мъжът Козирог

Мъжете Козирози са едни от малкото мъже, които поставят на първо място семейните ценности и верността в брака. Ако забележи, че половинката му не полага необходимите грижи за съхранението на тези ценности и започне все по-често да проявява нехайство спрямо него, дома и семейството, би се замислил сериозно за бъдещето на съвместния живот с тази жена.

Мъжът Водолей

Мъжът Водолей е най-несигурният и непредвидим партньор от целия зодиак. Той може да ви напусне заради всичко и по всяко време. Такъв мъж лесно си мени настроенията, а още повече и чувствата. Ако днес е лудо влюбен във вас и ви се кълне във вечна вярност, утре сърцето му може да попадне в плен от обаянието на друга жена. За Водолеите е известен огромният страх да не изгубят свободата си, затова можем да ви посъветваме поне да не го ограничавате. Обичат разнообразието, пътешествията и експериментите. Ако искате да задържите колкото се може по-дълго време в обятията си мъж Водолей, пуснете в действие целия си магнетичен чар и фантазия.

Мъжът Риби

Мъжът Риби е много обидчив. Той често драматизира и от мухата прави слон. И най-малкото „прегрешение“ от ваша страна би разстроило дълбоко фините струни на чувствителната му душа. Би напуснал половинката си с лека ръка най-вече заради друга жена. Мъжът Риби обича обаче секси изненадите. Затова поддържайте пламъка в него, като го сюрпризирате от време на време с ново секси бельо или закачлив стриптийз на фона на еротична музика.

Четете още: Най-красивите жени на зодиака