Автор
Теодор Муховски

Напуснах съпруга си заради любовника, но той все още е с жена си и сега почти не се виждаме

Преди да се оженим, съпругът ми ме накара да избера между него и мой колега. Избрах него, но моят колега никога не беше далеч от мислите ми.

Три години по-късно, въпреки че вече бях женена, аз и колегата ми се наслаждавахме на интензивна афера. Предполагам, че връзката ни е била неизбежна. Така започва моят разказ.

Когато съпругът ми ми предложи брак, аз все още мислех за колегата ми и това продължи дори в деня на сватбата ни!

Винаги съм чувствала, че моят любовник е някой специален. Той е на 33 години, както и съпругът ми, а аз съм на 31.

През първата година от брака си активно избягвах колегата си, но един ден шефовете ни изпратиха на едно и също обучение и всичките ми чувства се възвърнаха мълниеносно.

Когато той ми каза, че е женен, аз бях покрусена. Въпреки това не излизаше от ума ми. Започнахме да работим на сходни смени, през които флиртувахме, прегръщахме се и се целувахме.

Той ми довери, че нещата със съпругата му никак не вървят. Продължаваше да повтаря, че ако аз напусна съпруга си, той ще напусне жена си. Не можехме да се разделим и сексът беше страхотен.

Връзката ми със съпруга ми логично се разпадна, а аз се изнесох от дома ни, но месец по-късно моят любовник изведнъж стана много студен и отчужден към мен.

Той каза, че жена му полага усилия да са заедно, въпреки че знае за връзката ни, а това е започнало да го обърква. Оттогава той просто ме избягва, не ми пише и почти не сме се срещали.

Последният път, когато говорихме, той каза, че предпочита да остане с жена си, защото тя наистина се старае. Не съм го виждала извън работа от три седмици. Чувствам се съкрушена. Реших да се обърна към психолог – ето какво ме посъветва той:

„Твоят любовник всъщност не е имал намерение да напуска съпругата си - поне не и докато е имал най-доброто от двата свята.

Ти си се влюбила в него, но той е дал да се разбере, че няма да се обвърже с теб. Пролей сълзите си по него, но след това направи решителни усилия да продължиш напред. Съсредоточи се върху подобряване на социалния си живот. Има толкова много страхотни момчета, които са необвързани.

Намери такъв, който е достоен за любовта ти и който иска същото като теб“.

Напуснах съпруга си заради колега, но той се оказа лош любовник
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Напуснах съпруга си заради колега, но той се оказа лош любовник

Автор Теодор Муховски