Автор
Ева Григорова

Признанията на Меган Фокс за пластичната хирургия: Гърди, нос и какво още?

В скорошен епизод на подкаста Call Her Daddy Меган Фокс разказа за различните процедури, на които се е подложила през годините, като този път реши да бъде напълно откровена за тях.

Звездата разкри, че е направила гърдите си "консервативно" между първия и втория филм на "Трансформърс", а решението взела след като приключила с кърменето на децата си.

Тя също адресира слуховете за операцията на носа си, признавайки, че я е направила в началото на двадесетте си години, но отрича твърденията, че е имала множество операции за ринопластика.

Фокс също разкри, че си е правила инжекции с ботокс и филър, но никога не е правила лифтинг на лицето, опасявайки се, че това може да ѝ попречи, ако има нужда от такъв в бъдеще. Освен това е избягвала други процедури като повдигане на вежди и премахване на букална мазнина.

Въпреки откровеността си относно операциите си, Фокс изрази неприязънта си към операцията като цяло, особено поради неблагоприятните реакции на тялото ѝ към обща анестезия. Тя сподели повече за страховете си от смъртта под упойка и дори разкри, че е разпитвала в големи подробности своите лекарите преди операцията, особено за всякакви лоши поличби преди влизане в операционната: „видяха ли сови, гарвани, ако някой настъпи паяк, има ли мъртви насекоми. "

Що се отнася до тялото ѝ, Фокс изясни, че никога не си е правила липосукция или контуриране на тялото и докато се шегуваше, че иска бразилско повдигане на дупето, тя призна, че няма излишни телесни мазнини за процедурата.

Въпреки опасенията си относно операцията, Фокс изглежда доволна от решенията си, шегувайки се, че е поискала „гърди на стриптизьорка от 90-те“, но в крайна сметка е получила размер 32D, от който е доволна.

Като цяло, откровените разкрития на Меган Фокс хвърлят светлина върху натиска и решенията, пред които са изправени знаменитостите по отношение на външния им вид, показвайки, че особено в Холивуд стандартите за красота вървят със своите предизвикателства.