Автор
Ева Григорова

Няма да повярвате: Секси Меган Фокс направи шокиращо признание за тялото си (видео)

Една от най-красивите жени в света - Меган Фоксq изненадващо сподели, че през целия си живот е имала проблеми с възприятията си за собственото си тяло.

Актрисата от "Трансформърс" призна за телесната си дисморфия във видео за новата си корица на Sports Illustrated.

Въпреки че Фокс e едни от най-популярните секс символи в световен мащаб, тя каза, че отдавна страда от телесна дисморфия, психологическо състояние, при което хората се фиксират върху външния си вид или това, което възприемат като свои физически недостатъци.

“Никога не съм се виждала така, както ме виждат другите хора“, каза Фокс пред изданието. “Никога не е имало момент в живота ми, в който да обичам тялото си – никога, никога.“

View post on Instagram
 


Фокс си спомня как несигурността ѝ е била налице много преди да стане известна.

“Когато бях малка, имах една мания, която звучеше така: “трябва да изглеждам по този начин“. Пътуването към това да заобичам себе си ще бъде безкрайно.“ - допълни тя.

Относно това, което иска светът да знае за нея, Меган каза: “Иска ми се всички да забележат аурата ми, защото тя е като дъгата и е специална.“

Тя също така разкри, че има огромно търпение и не губи хладнокръвието си лесно. “Трябва нещо много да ме ядоса, за да изпусна нервите си, искам да кажа много, имам невероятно търпение. Но когато някой ме тласне към ръба, идва демонично време“, каза тя и допълни, “и по-добре да бяха за живота си, защото става страшно“.

Тазгодишното издание на Sports Illustrated Swimsuit Issue включва четири модела – Меган Фокс, Ким Петрас, Марта Стюарт и Брукс Нейдър. Броят ще излезе на пазара на 18 май.