Автор
Веселина Петрова

3 ефективни начина да отслабнете преди лятото и без спорт

Мечтаете за красива, тонизирана фигура със стегната кожа? Да, сещам се поне за три лесни начина.

Като с магическа пръчица
Става въпрос за най-новата в света процедура, която ще ви преобрази за важен ден, ваканцията или лятото. Става въпрос за масажната техника RSL, апаратна процедура. За 10-15 сеанса ще се освободите от излишния обем, целулит, отоци, кожата ви ще стане еластична, влияе добре на лимфата, отслабвате, чувствате се по-добре и по-леко. Буквално за един месец можете да станете напълно нов човек с добре функционираща лимфна система и други вътрешни процеси в тялото.

Поддържайте водния баланс
Необходимо е да се разбере значението на правилния воден и питеен баланс, тъй като водата е отговорна за огромен брой процеси в тялото. А нейният дефицит може да доведе до общо влошаване на състоянието, бърза умора, смущения в работата на имунната и лимфната система. Средното количеството чиста вода, консумирана на ден, трябва да бъде най-малко 1,5 литра. Количеството варира в зависимост от възрастта, теглото и физическата активност.

Храненето като трети стълб
Важно е да не забравяте, че резултатът ще бъде налице, ако сте осъзнати, дисциплинирани и следвате съветите. Включете към режима правилното хранене, физическа активност и пълноценна почивка. Можете също така да добавите повече зеленчуци и фибри към диетата, движете се по-активно, което съвсем не означава изморителни тренировки във фитнеса, спете добре и пийте много течности.

Това е формулата за красива фигура е: балансирано хранене + физическа активност + RSL масаж. Всеки компонент е много важен и дава необходимия резултат.