Автор
Ева Григорова

Кристи Бринкли с първи думи след тежката диагнозата рак: Това може да се избегне

Кристи Бринкли сподели тежката новина, че е диагностицирана с рак. Малко след 70-тия си рожден ден звездата разкри, че страда от рак на кожата. В Instagram със своя снимка в болнично легло тя написа: „Добрата новина за мен е, че хванахме базалноклетъчния карцином рано. Имах страхотни лекари, които премахнаха рака и ме зашиха до съвършенство като висша мода Диор."

View post on Instagram
 

„Добрата новина за вас е, че всичко това може да бъде избегнато, като внимавате със слънцезащитата си! Малко късно станах сериозна, така че сега за тази стара русалка/градинар ще намажа SPF 30, като нанасям отново, ако е необходимо, с дълги ръкави и шапка с широка периферия. „И ще правя редовни цялостни прегледи на тялото си... това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Имах късмета да направя своя, защото придружавах една от дъщерите си на НЕЙНИЯ преглед. Лекарят разглеждаше всяка луничка с лупа… не беше моят час, така че нямах намерение да казвам нищо, но в самия край го попитах дали може просто да погледне една малка, малка точка, която усещах, докато нанасях моята основа. „Той погледна и веднага разбра, че има нужда от биопсия! Направи го там! Така че направете си услуга, като си запишете час за преглед днес."

„Благодаря на д-р Ейбрахам, д-р Анолик, д-р Геронемус, д-р Лойд Хофман от Центъра за лазерна и кожна хирургия в Ню Йорк" - завърши Бринкли поста си.

View post on Instagram
 

Новината идва, след като неостаряващият супермодел отпразнува важен 70-ти рожден ден, отбелязвайки повода с бягство на плажа. Размишлявайки за пътуването си, Кристи сподели прочувствено послание до снимката си: "Като се погледна в огледалото на 70-ия си рожден ден и какво виждам? Най-накрая съм щастлива с човека, който ме гледа."

Нейната знаменита кариера започна с гръм и трясък, тъй като тя украсява корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated в продължение на три последователни години, започвайки през 1979 г. Славата на Кристи нарастна още повече, когато се омъжи за музикалната легенда Били Джоел през 1985 г., съюз, който я представи на нова публика чрез нейните изяви в неговите музикални видеоклипове. Въпреки раздялата им девет години по-късно, звездата на Кристи така и не помръкна.

View post on Instagram
 

Обявена от Allure и Men's Health за една от най-красивите жени на всички времена, влиянието на Кристи се простира отвъд нейния поразителен външен вид. Нейният забележителен 25-годишен опит като лице на Covergirl е един от най-дългите рекламни за договори в световен мащаб.