Автор
Ива Петрова

Секси и на 70: Кристи Бринкли показа зашеметяващо тяло в бански (Снимка)

Бившият топ модел и актриса, чиято кариера бе в разцвет през 80-те години на миналия век, ще отпразнува 70-тия си рожден ден в началото на февруари.

Но ако не знаете за това, никога няма да познаете истинската ѝ възраст. С ръка на сърце признаваме, че Бринкли изглежда като сестра на собствените си дъщери, едната на 25, а другата на 38 години.

View post on Instagram
 

Самата звезда скромно отбелязва, че тайната на красивата ѝ фигура се крие в генетиката. И може би наистина младежкият ѝ вид се дължи до голяма степен на наследените гени.

Но, наред с това, Кристи полага и необходимите грижи за себе си. Тя тренира пилатес четири пъти седмично, а между тях тича, кара колело и дори уейкборд.

View post on Instagram
 

Кристи изобщо не яде месо. От 13-годишна тя е вегетарианка. Затова и диетата ѝ се състои предимно от зеленчуци и плодове, а понякога - и от морски дарове. Бринкли не консумира захар. Но не би отказала натурален черен шоколад, който е любимото ѝ лакомство. 

А ето и резултата - месец преди 70-тия си рожден ден моделът сподели плажна снимка от Сейшелските острови. Белият бански не скри почти нищо от защеметяващата фигура на красавицата, предизвиквайки у наблюдателите сърцебиене и въздишки.

View post on Instagram
 
Линда Еванджелиста с първи снимки след несполучливата подмладяваща процедура, която я обезобрази (Снимки)
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Линда Еванджелиста с първи снимки след несполучливата подмладяваща процедура, която я обезобрази (Снимки)

Всъщност, като се вгледате в лицето на Бринкли, ще установите, че тя практически няма бръчки - нито по лицето, нито по деколтето. Що се отнася до грижата за кожата, звездата смята за най-важен навик постоянната защита от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Кристи не излиза навън без крем с висока защита SPF както през зимата, така и през лятото. Това, безспорно, забавя стареенето по-добре от всякакви инжекции за красота.

Въпреки че Кристи е слагала ботокс няколко пъти, моделът не му е фен. Бринкли признава обаче, че понякога използва инжекции с филъри, макар и не често. Освен това звездната блондинка е почитателка на пилингите и фототерапията. Основното, в което Кристи вярва, е, че ако една жена не иска да се превърне в пластмасова кукла и се стреми да запази естествената си красота, всичко трябва да бъде в рамките на умереното.

View post on Instagram