Автор
Евелин Попадийна

Трикове за нощна грижа, за да се събудите прекрасни

Искате ли да се събудите красиви? Ако е така, имате нужда от тези съвети за красота за една нощ, които са невероятни средства против стареене. Най-хубавото е, че работят, докато спите!

Представете си да заспите тази вечер и да се събудите с десет години по-млада. Въпреки че това звучи като фантазия, истината е, че има някои доста магически неща, които се случват по време на сън. Всъщност тези осем часа са точно това, от което се нуждаете, за да станете вечна красавица. Днес ви представяме осем трика за красота, ще ви се иска да сте знаели за тях по-рано!

Нощна хидратация
Помнете едно – не хидратирате достатъчно! Научете се да нанасяте хидратиращ лосион веднага след като излезете от душа. Ако не можете да намерите надеждна марка, която да изглади нещата, няма да сгрешите с кокосово масло.

Серум за растеж
Напоследък в салоните за красота се предлага поставяне на мигли. Да, но стоят неестествено, а и нищо чудно да завъдите някоя буболечка. Затова препоръчваме преди лягане да нанасяте серум за растеж на мигли. Ще отнеме само няколко нощи, за да започнете да виждате ефект. Ако не желаете да „хвърляте“ излишни пари, можете отново да се възползвате от позитивите на кокосовото масло.

Изчеткайте притесненията си
Ако имате суха кожа, ви споделяме нещо, което ще промени живота ви – сухо четкане! Сухото четкане премахва цялата мъртва кожа, то е един от най-ефективните техники за ексфолиране, тъй като е по-лесно да се справите с лющещите петна, когато кожата не е хлъзгава. Ако кожата ви е текстурирана или склонна към акне, ще видите резултатите още на сутринта. Вземете си две четки – една за лице и една за тяло.

Покажете на очите си малко любов
Подпухналите, тъмни и увиснали очи са чувствителна тема за много жени. Много силно рекламирани околоочни кремове не действат както очаквате. Ако не сте намерили мистична отвара, която работи за вас, можете да направите своя собствена смес, като използвате алое вера, масло от жожоба, мед, масло от шеа, тези съставки определено ще държат пачия крак настрана. След като масажирате избрания от вас лечебен продукт, препоръчваме са спите със сатенена маска за очи.

Маскирайте всичко
Маските, които се предлагат в магазините са доста подценявани. Намерете хубави шийт маски за лице, които да съдържат колаген, хиалурон и други съставки, които хидратират и намаляват стареенето. Използвайте го по 2-3 пъти в седмицата. Няма да сбъркате

Отпийте
Типичното клише, но е абсолютен факт – вътрешността управлява външността. Да, със сигурност чаша вино ще намали стреса и психическото натоварване, но трябва да помислите и за хидратацията си. Чаша вода или чаша билков чай преди лягане ще забави процеса на стареене.

Красота за една нощ с овлажнител за въздух
Не се оплаквайте от фини линии и напукана кожа, ако спите без овлажнител за въздух. Само след няколко нощи ще забележите как кожата ви сияе, по-еластична и овлажнена е, а и съня ви ще е много по-спокоен и пълноценен.

Спане по гръб
Да, ужасно е да спиш по гръб, но се свиква! Изследванията по тази тема, доказват, че най-правилната поза за сън е по гръб с леко повдигане. По точи начин не притискате лицето си във възглавницата и избягвате появата на нови бръчки.

Вечерната разкрасяваща рутина може да направи чудеса. Опитайте поне за седмица и ще забележите колко по-добре се чувствате!

7 маски с ягоди за по-сияйна кожа
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Евелин Попадийна

7 маски с ягоди за по-сияйна кожа

Автор Евелин Попадийна