Автор
Веселина Петрова

Нова теория: Говори се, че Кейт е претърпяла друг вид операция

На фона на множеството спекулации и „теории на конспирацията“, свързани със здравето на Кейт Мидълтън, която не се е появявала публично от януари, заради претърпяна коремна операция, потребителите в социалните мрежи коментираха своите подозрения.

В интернет активно се разпространяват слухове, че Кейт Мидълтън се възстановява от операция, която обаче не е планирана коремна операция.

"Кейт определено е жива, казват, че се възстановява от хистеректомия (операция за отстраняване на матката).", пише потребител.

Според друг слух Кейт е претърпяла антирефлуксна операция на Nissen. "Тя имаше трудни бременности с лоша токсикоза, много е писано за това. Според някои твърдения нейната булимия е довела до такава токсикоза“, предполага авторът на телеграм канала The Mitford Wife.

Преди ден Кейт публикува официален портрет с децата си в чест на Деня на майката. На следващия ден медиите и големи информационни агенции премахнаха снимката от своята база данни, заради използването на Photosho. А самата принцеса на Уелс призна, че е ретуширала рамката и се извини за това.

Преди това кралското семейство почти никога не е било обвинявано в използване на Photoshop и тази ситуация силно изненада хората в социалните мрежи. И породи още повече въпроси, основният от които е какво се случва с Кейт Мидълтън?