Автор
Антония Михайлова

73-годишната Джейн Сиймор: Сега правя най-хубавия секс в живота си

Неувяхващата Джейн Сиймор, която на 15 февруари навърши 73 години, взриви стереотипите за възраст, като категорично заяви, че няма "срок на годност" за жените.

"Животът продължава и не мисля, че има срок на годност за жените, освен ако те не изберат това. Много хора питат: "Не ти ли се иска да си по-млада?". Ами не, защото съм натрупала толкова много опит, имала съм толкова богат живот и съм създала толкова много приятели и толкова много необикновени преживявания. Животът ми сега е много пълен и се надявам да съм по-мъдра", споделя тя в интервю пред Page Six преди броени дни.

Малко по-рано тази година в откровен разговор пред Cosmopolitan звездата от "Джеймс Бонд" и "Доктор Куин лечителката" неочаквано за мнозина разкри, че остаряването не я плаши и че колкото повече остарява, толкова по-добре се чувства. Пред изданието тя призна, че дължи това си усещане особено много на новия си 73-годишен спътник в живота ѝ - музиканта Джон Замбети, който е китарист и дългогодишен член на бандата The Malibooz. Двамата са двойка от октомври 2023 г. и оттогава до този момент актрисата се чувства невероятно щастлива.

Пред Cosmopolitan Сиймор уточни, че сексуалният ѝ живот сега е най-добрият ѝ благодарение на Замбети. По думите ѝ сексът, който прави на тази възраст, "искри с цветове, за които дори не съм подозирала, че съществуват".

"Сексът е по-невероятен и страстен от всякога, защото се основава на доверие, любов и опит. Познавам себе си и тялото си, а Джон има собствен опит – изобщо не е като на младини", призна актрисата.

Сиймор не е от тези, които биха се тревожили за възрастта, защото с опита идват не само сивата коса или бръчките, но и осъзнаването, безценният опит. Не се отписвайте след 50, 60 или 70, защото сексуалният живот, според Джейн, не свършва на шейсет. Според звездата на "Някъде във времето", само когато разберете това, можете да намерите истинско удовлетворение.

Майката на четири деца призна още, че колкото повече остарява, толкова повече емоционална близост се ражда в интимния ѝ живот. Освен това Джейн не чувства възрастта си – в сърцето си тя все още е на 16 години.

"Наистина чувствам, че сексът и интимността са по-добри на моята възраст от когато и да било", убедена е Джейн.

Сиймор призна още, че времето, прекарано сама след развода ѝ, ѝ е помогнало да осъзнае, че не бива да изтрива романтиката от живота си, тъй като усещането да обичаш и да бъдеш обичан дава на жената крила на всяка възраст.

Тази жена просто не остарява: 72-годишната Джейн Сиймор се показа по бански (снимки)
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

Тази жена просто не остарява: 72-годишната Джейн Сиймор се показа по бански (снимки)

Автор Антония Дамянова

Екранната половинка на Бонд призна също, че в минали връзки често е забравяла да мисли за себе си и собствените си интереси и желания, защото просто се е "разтваряла" във връзката.

Както се разбра наскоро, настоящият приятел на актрисата е трябвало да се постарае доста, за да спечели нейната обич. Въпреки липсата на първоначален интерес от страна на Джейн, Замбети не се отказал и продължил да я ухажва. Днес тя му е невероятно благодарна, както и на съдбата, че е срещнала мъжа на мечтите си, който наистина си е заслужавал дългото чакане.