Автор
Антония Дамянова

Тази жена просто не остарява: 72-годишната Джейн Сиймор се показа по бански (снимки)

Има звезди, които са неподвластни на времето, независимо от годините, които са натрупали. Такава е една от любимите актриси на поколения киномани - неувяхващата и очарователна Джейн Сиймор.

Актрисата, която познаваме най-вече с незабравимата ѝ роля в телевизионния сериал "Д-р Куин лечителката", е звезда от световен ранг, която е оставила след себе си и редица други не по-малко запомнящи се образи в култови кинозаглавия като "Живей, а другите да умрат" от поредицата за Джеймс Бонд, "Някъде във времето", "Хайди", "Онасис - най-богатия човек на света" и мн.др.

Към ден днешен Сиймор все още се снима във филми и телевизионни предавания и всеки път изумява публиката с външния си вид. Невъзможно е да се досетите, че тази изящна киноикона вече е на 72 години, защото на екрана тя изглежда поне 15 години по-млада от възрастта си.

Някои фенове смятат, че всичко е въпрос на грим и може би дори специални ефекти, които сега могат да "подмладят" всеки. Джейн Сиймор обаче индиректно опровергава тези слухове, като често споделя обикновени снимки без какъвото и да било ретуш в социалните мрежи.

Този път тя публикува кадри от почивката си в Коста Рика. На една от снимките е седнала на плажа по бански в телесен цвят, сламена шапка и слънчеви очила.

"Топлината на настъпващото лято е като лек бриз, който вдъхва надежда в душите ни, напомняйки ни, че сред несигурността на живота винаги има място за радост. Нека се потопим в океана от възможности, да попием светлината на благодарността и да оставим душите си да полетят на крилете на безкрайните възможности!“, е написала Джейн към фотоса.

Последователите на актрисата обаче, останаха впечатлени не толкова от думите на фаворитката си, колкото от нейната удивително младолика визия. Някои дори изразиха съмнение, че актрисата е на 72 години и я заподозряха в това, че си е направила пластична операция.

За да опровергае съмненията им, Сиймор незабавно сподели забавно и естествено селфи, на което се виждат всичките ѝ бръчки. "Изглеждаш просто страхотно", "Каква красота!", "Публикувайте повече от тези снимки", пишат почитатели на звездата в коментарите.

По-рано актрисата сподели своите тайни как успява да изглежда винаги красива на екрана. Оказва се, че всичко е в обикновеното осветление. Ако светлината пада отгоре, тогава на лицето ще се виждат бръчки и кръгове под очите. Ако пък светлината осветява лицето отпред, тогава всички несъвършенства изчезват, обясни звездата на феновете си.

Актрисата не крие, че води и много активен начин на живот - спортува, язди кон, плува много и често прекарва време сред природата. Това е цялата тайна на младостта на 72-годишната Джейн Сиймор.

Четете още: Красивата вдовица: Kоя е жената, която ще харчи милиардите на Берлускони (снимки)