Автор
Ева Григорова

Гала прекали, ето какво се случи в "На кафе"

Водещата Гала се увлече след като започна иронично да имитира как се държат продавачките в България. Тя и актрисата Здрава Каменова се подиграваха и на медицинските сестри у нас, като ги оприличиха на груби и враждебни с пациентите. 

View post on Instagram
 

Подигравките бяха част от поредните не особено забавни минути на комедия на Каменова в "На кафе". Тя обяви, че продавачките вече не трябва да се вземат на работа заради способността им да се оправят с парите, стоката и общуването с клиенти. Те просто трябвало да могат да си държат кафето и да чатят на телефона едновременно, защото и без друго само това правели. 

Гала пък реши да се прави на актриса и изимитира как се прави това, като добави троснато отношение към клиент. 

Здрава Каменова продължи да иронизира и медицинските сестри. Според нея пък всичко, което правили те било да викат "Следващия!" с възможно най-грозен тон и да затръшват вратата пред пациентите, които търсят лекар. 

View post on Instagram
 

Със сигурност няма човек, който да не е срещал подобни продавачки и медицински сестри. Генерализацията, че всички представителки на тези професии се държат по този начин, обаче е неточна и честно казано обидна към всички, които просто си вършат работата.

Гала изненада с това признание за бившия си съпруг
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Гала изненада с това признание за бившия си съпруг

Автор Ива Петрова