Автор
Ива Петрова

Гала изненада с това признание за бившия си съпруг

В онлайн поредицата „Важното за теб“ тв водещата Гала, която по принцип не обича да говори за личния си живот, повдигна завесата. 

Тя се върна назад във времето и определи брака си с бизнесмена Константин Будев, баща на дъщеря ѝ Мари, като „грешка на младостта“. Освен това подчерта, че така се случва, когато вярваш, че някои неща ще се променят във времето. 

Просто в един момент осъзнала, че е правила големи компромиси. Преди да се разведат двамата минали през доста тежък период и дори се опитали да спасят брака с посещения при брачен консултант, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 

Гала споделя, че Будев винаги бил недоволен от нея. Чувствала се като гледана под лупа. От думите ѝ става ясно, че бизнесменът е бил изключително контролиращ и постоянно изтъкващ недостатъците ѝ, за да я притиска психически. За да се откъсне от семейните си проблеми, плевенчанката се отдала изцяло на ангажиментите си в телевизията, пише "Факти". 

Според близки до Будев обаче, навремето Гала го зарязала, защото бил пред фалит. Когато затънал, тя не го подкрепила, а започнала връзката си с много по-младия от нея Стефан Николов. 

Преди 2 години Будев се ожени за една от най-известните банкерки у нас – шефката на ДСК Диана Митева, с която имат романтични отношения отдавна. 

Гала и Стефан нямат брак, но са заедно от 14 години. Преминали са през много тежки моменти, както и през хубави, и твърдят, че се чувстват като истинско семейство.