Автор
Евелин Попадийна

Плашещите черти на Тайланд: Задължително направете това преди да заминете

Напоследък Тайланд е предпочитана дестинация за почивка. Лято през зимата, плажове, палми – красота! Можеш да си наемеш стая за 20 долара и да се нахраниш за 5, раят на Земята. Не всичко обаче е приказно. Наталия Анстал, собственик на туристическа агенция, предупреди, че хората, които посещават Тайланд могат да се сблъскат с нехигиенични условия и изобилие от миризми. Според нея някои туристи могат да останат разочаровани от местната кухня, която е богата на екзотични и пикантни ястия.

Както казахме, Тайланд е популярна дестинация, но в определени райони или плажове туристите могат да се сблъскат с нехигиенични условия. Голяма част от туристите могат да се разочароват от изобилието на миризми от подправките им. Тя споделя, че тази държава е специфична и туристите могат да бъдат отблъснати от отношението на местните жители. Например местните имат лошия навик да смятат, че винаги са прави, а туристите не са. В определени ситуации това би могло да разочарова гостите.

Анстал съветва преди да прекарате зимата на някой остров в Тайланд, да си направите медицинска застраховка. Ако имате този документ, лекарите ще ви осигурят медицинска помощ в случай на нараняване или заболяване. Докато при липса на застраховка, ще трябва да платите огромна сума за медицински услуги.

Отговорът ще ви смае: Защо тайландските съпруги никога не готвят
ПЪТЕШЕСТВИЯ
Автор Теодор Муховски

Отговорът ще ви смае: Защо тайландските съпруги никога не готвят

Автор Теодор Муховски