Автор
Теодор Муховски

Дадох ход на сексуалните фантазии на жена ми, но тя стигна твърде далеч

Когато съпругата ми предложи да експериментираме със садо-мазо секс, бях ентусиазиран да опитаме. Сега това е единственият вид секс, който тя иска, и ако не се съглася, тя дори не ми позволява да я докосвам.

Липсва ми нежното и романтично правене на любов и започвам да се притеснявам, че никога повече няма да споделяме интимността си по същия начин.

Аз съм на 34 години, тя е на 31 и сме женени от три години. Подчертавам, че сексуалният ни живот винаги е бил страхотен. Даже допреди няколко месеца се мъчехме да държим ръцете си далеч един от друг.



Съпругата ми никога преди не беше проявявала такъв голям интерес към садо-мазо секс и макар да сме експериментирали в миналото, винаги е било за малко.

Преди три месеца обаче, от нищото, тя изрази желанието си да опита по-екстремен секс.

Каза, че иска аз да поема доминиращата роля и да бъда груб и агресивен с нея.



Макар че това не беше нещо, което особено желаех, аз се съгласих, защото исках да я задоволя. Отначало не беше много лошо, но с течение на времето изискванията ѝ ставаха все по-екстремни и налудничави.

Започна да си купува камшици и съоръжения за връзване и настояваше да я удрям и да я наричам с унизителни имена. В този момент ѝ казах, че това е прекалено и вече не ми харесва.

Вместо да направи компромис, тя се възмути и ми се обиди.



Сега изобщо не иска да правим секс. Всеки път, когато се опитам да инициирам нещо, тя ме отблъсква. Много рядко получавам дори целувка или прегръдка.

Чувствам се много откъснат от нея и не знам какво да правя. Потърсих мнението на психолог и ето какво ми каза:

„Не е рядкост, че когато някои хора вкусят от по-екстремния секс, те често губят интерес към традиционния.

Никой никога не трябва да бъде принуждаван да прави нещо сексуално против волята си, така че, моля, не правете нищо, което ви кара да се чувствате неудобно.

Много е вероятно тя да изпитва обида и може би да отказва секс като начин да ви накаже. Намерете спокоен момент, в който да поговорите с нея, далеч от спалнята.

Обяснете ясно чувствата си и ѝ кажете, че поведението ѝ се отразява на брака ви. Бъдете търпеливи и нещата ще си дойдат на мястото.“