Автор
Кристина Кирова

5 най-добри начина да изчистите дрехите си от чуждата енергия

В днешния забързан свят е много важно да бъдем заредени с добра енергия и да се отърваме бързо от всичко негативно. Най-вече от негативното мислене и негативната енергия. А знаете ли, че тя може да попадне дори върху дрехите ни, тъй като когато общуваме с някого, ние поемаме част от енергията му, дори и на физическо ниво.

Дрехите се превръщат в лесна мишена за отрицателна енергия, но за щастие има 5 много лесни начини да решите този проблем.

Ако сте закупили дрехи от магазин за втора употреба

Когато не знаете кой е бил предишният притежател на тази дреха, единственото което можете да направите, е просто много добра дезинфекция. За по-добър ефект може да пребоядисате и да използвате ароматни масла.

Ако това е дреха, която е принадлежала на вас починал близък

Тук може да има сблъсък между добра и негативна енергия. Ако човекът, чиято дреха сте наследили, е бил мил и любящ с вас приживе, то тя може да се превърне дори във ваш талисман. Не е необходимо да се стараете с дезинфекцията, защото тази вещ няма да носи негативно влияние върху вас.

В случай обаче, че този човек не е бил толкова добронамерен към вас, ако сте имали конфликти или причината за смъртта му е била тежко заболяване, е по-добре да изхвърлите тази дреха. Но в случай, че искате да я носите, тогава ще ви бъде необходима не само дезинфекция на дрехата, но дори и ритуал, обвързан с молитва и медитация, за да изчистите негативната енергия напълно.

Ако сте дали дрехи назаем

Нямате поводи за притеснение, особено сте услужили с тази дреха за кратко. Когато ви бъде върната, чуждата енергия бързо може да бъде премахната с най-елементарна дезинфекция и простиране, което да "изветри" чуждото енергийно влияние. Това обаче важи, само ако отношенията ви с този човек не са се влошили внезапно, докато дрехата не ви е била върната. В този случай ще ви е нужно прочистване, няколко изплаквания и ритуал със свещ и билки.

Обърнете внимание на дрехите, с които сте били облечени по време на конфликт

Ако ви се е случило нещо негативно или сте влезли в конфликт, облечени в определени дрехи, най-доброто което можете да направите, е да не ги носите известно време и да ги оставите на въздух, за да бъде проветрена негативната енергия от тях.

Ако често общувате с непознати хора

От една страна облеклото предпазва тялото ви от чуждата енергия, но от друга върху него попада много от нея и е хубаво, ако често общувате с непознати хора, не само да залагате на добри перилни препарати, но и на ароматни масла и билки.

Четете още: Ако усетите това, значи вашият ангел иска да ви предупреди