Как да разберете, че човек е вашата съдба: 7 знака на Вселената, които не бива да пропускате

Много хора се заблуждават с мисълта, че като влизат в сериозна връзка, са срещнали сродната си душа, изпратена им от съдбата.

Въпреки това, нерядко се оказва, че това е поредната несполучлива връзка, която е обречена на крах. Как да разберете, че точно този човек, с когото сте обвързали живота си, е вашата съдба? Че той е този, който ви е отреден от Вселената? За това разказва екстрасенсът и ясновидец Кажетта Ахметжанова.

Необходимо е да обърнете внимание на знаците, изпратени ви от съдбата – те ще посочат дали човекът до вас е точно такъв.

1. Пророчески сънища

Понякога бъдещият партньор в живота може да се появи в сънищата ни. Висшите сили работят активно, за да гарантират, че сънуващият ще разбере за своя избраник насън и когато се срещне в реалността с него, той ще почувства с всичките си сетива, че това е неговият човек. В такъв момент, при такава среща, чувстваме прилив на необичайна и приятна енергия и получаваме впечатлението, че това е близък човек от миналото, който се появява в живота ни с причина. Всеки има такива признаци, просто мнозина не могат да преценят важността им навреме и да направят правилните заключения.



2. Чувство за разпознаваемост

Когато срещнете човек, изпратен ви от съдбата, имате чувството, че се познавате с него от много дълго време. Възниква мисълта, че той е като „огледало“ пред вас: в същия този човек намирате подобни черти, маниери и навици като своите.

3. Ефект на дежа вю

Дежа вю преследва всеки човек през целия му живот. Учените смятат, че това е неизправност на невроните или спомени за картини от наши забравени сънища. Ефектът ви кара да почувствате, че вече сте били запознати с вашата сродна душа, познавате я толкова, сякаш сте общували отблизо от дълго време насам. Имате чувството, че сте пропуснали един пъзел и сега той най-накрая е намерен и картината е придобила своя завършен вид. Такова чувство може да възникне, когато двама души са се познавали в минали животи или са предопределени един за друг.



4. Съвпадения

Съвпаденията могат да бъдат от най-различен характер. Например еднакви имена, дати на раждане, град, в който сте родени - вие или ваши роднини. Съвпаденията могат да бъдат свързани с различни области на живота, например с вашите хобита и интереси и т.н.

5. Загуба на чувството за време

Когато сте до "своя" човек, понятието време спира да съществува и за двама ви. Часовете с този човек минават незабелязано и имате чувството, че нямате достатъчно време и искате да продължите да разговаряте. С човек, изпратен ви от самата съдба, винаги ще ви е интересно, винаги ще намерите за какво да говорите и как да прекарате времето си заедно. Освен това, когато сте сами с него, усещането за мир, спокойствие и комфорт не ви напуска и вие нямате желание да избягате от него.

6. Чувство за предопределеност

Това чувство възниква, когато всичко си дойде на мястото. Започвате да осъзнавате, че през цялото това време сте търсили само този човек. Той оживява пред вас и всичко става толкова лесно и разбираемо. В такава ситуация много събития с негативен заряд около вас могат да отлетят бързо, разногласията буквално изчезват, няма кавги и негативизъм. В даден момент разбирате, че без този човек не виждате бъдеще и всички трудности се оказват само фактори, допринесли за вашата съдбовна среща.

7. Повтарящи се числа

Нумерологията в числата е една от най-сигурните улики на Вселената. Вероятно сте забелязвали повече от веднъж, че през определен период от време пред очите ви често се появяват комбинации от едни и същи числа. Това е един от знаците на Вселената. Комбинациите предупреждават за запознанство със съдбата. Нумерологията помага за правилния анализ на числата, които редовно се срещат в живота ни и които по един или друг ни напомнят за даден човек. Такива могат да бъдат свързани с номера на автомобил, на дома, където живеете, телефонни номера, на банкови сметки и други важни дати.

Четете още: Какво трабва да направите, за да сбъдне Вселената желанието ви за любов