Сърцето на Чанинг Тейтъм отново е свободно след цели девет години брак! Това е може би най-неочакваната новина за седмицата, защото плейбоят и очарователната му половинка Джена Дюън изглеждаха много щастливи.

Научихме за раздялата тази сутрин, след като Чанинг и вече бившата му жена споделиха едно и също съобщение в профилите си в Инстаграм. Двамата заявиха, че остават близки приятели, но всеки ще поеме по пътя си в любовен план. Също така те ще поддържат отношенията си и заради дъщеря си Евърли, която ще навърши 5 години през май.

View post on Instagram
 


За последно видяхме Чанинг Тейтъм и Джена Дюън заедно на 6-и ноември на премиерата на филма „War Dog: A Soldier`s Best Friend”в Лос Анджелис.

Двамата се срещат за първи път на снимачната площадка на „Step Up” през 2006 г., любовта им пламва веднага. Само три години по-късно двойката сключва брак.

Според близки на Чанинг и Джена раздялата им е резултат от многото им професионални ангажименти. Тейтъм бил изключително зает с последните няколко филма, в които участва и те прекарвали все по-малко време заедно.

Само няколко часа, след като обявиха раздялата си, социалните мрежи се наводниха от коментари от натъжени почитатели на двойката. Много от тях гласят, че вече не вярват в истинската любов, но все пак тайно се надяват Чанинг и Джена да се съберат отново.

Четете още: Благой Георгиев с нова приятелка?