Благой Георгиев загатна, че има нова жена до себе си. В ексклузивно интервю за Woman.bg футболната звезда сподели, че макар винаги да е бил привлечен от брюнетки, отскоро харесва дами с руса коса. На въпрос дали това означава, че има нова руса изгора, Благо издайнически се засмя, но отказа да отговори.

Футболистът не пожела да коментира дали има нова половинка, въпреки че притесненият му смях достатъчно красноречиво го издаде. Той обаче без свян разкри какво го привлича в срещуположния пол и каква трябва да е жената до него.

"Всеки гледа да е красива жената, но това не е най-важното. От значение е вътрешната красота, дори и да звучи като клише, това е истината, защото визията е временна. Ако характерите ви не си паснат, няма как да се получат нещата", споделя Благой, като не крие, че след вестта за развода му, почитателки не спират да демонстрират интереса си към него и да го търсят.

"Никога не съм правил аз първата крачка, дори и много да ми хареса жената, дори и да е най-красивата. Просто съм много срамежлив", искрен е футболистът, признавайки, че винаги дамата насреща е бил инициаторът на запознанството и по-активната страна.

"Жените в България все едно са клонирани. Гледаш снимки на различни жени, а виждаш една и съща. Дали се дължи на това, че се правят при един и същ пластичен хирург", пита се Георгиев.

"Аз обичам натуралната красота и винаги съм държал една жена да е естествена. Като си е красива, тя е от Господа красива, няма нужда от излишни интервенции", допълва известният българин.

"С Есмер си останахме приятели. Няма скандали помежду ни и двамата съвмествно решихме, че е време да се разделим. Причината за края на връзката ни не е иневяра от моя или от нейна страна", споделя Благой и разкрива, че ще прекара предстоящите празници с родителите си.