Автор
Люблена Папазова

Ралица Паскалева чака лятно бебе

Красивата Ралица Паскалева призна за първи път публично в студиото на „На кафе”, че чака бебе. Актрисата, която изпълнява ролята на доктор Стилиянова в лекарския сериал „Откраднат живот” изглеждаше перфектно в черна туника. Засега тя почти не е наддала на килограми, а усмивката не слезе от лицето й по време на цялото й телевизионно участие. Паскалева обаче отказа да сподели какъв пол ще бъде детето.

Брюнетката бе категорична, че вече е избрала име заедно с таткото Теодор Салпаров. Въпреки бременността си, тя продължава работата си по сериала „Откраднат живот”. „Това бе решение като мое, така и на продуцентите”, обясни сияещата дама. Тя ще има лятно бебе, което било чакано с нетърпение и от двамата си родители. "Още в самото начало и двамата казахме, че сме готови за такова нещо и бихме желали да създадем семейство заедно. Така че не бяхме изненадани, а напротив – даже го очаквахме и искахме да е така”, сподели още Ралица.

Бебето ще е първо за Паскалева и второ за любимия й. Той има син от връзката си със сегашната водеща на предаването „Околосветско” Бойка Делиева. Актрисата не пожела да уточни и дали ще сключи брак с бащата на бебето, защото това били твърде лични неща. Брюнетката вече се е опарила от публикации на жълти медии, които я „забременили” много преди това наистина да се случи.

Четете още: Първа среща на бързи обороти: Ралица взела Салпаров със собствената му кола