Автор
Woman.bg

Отрече ли се от младата си любовница Стоян Алексиев?

Актьорът Стоян Алексиев, подобно на апостол Петър, се отрече три пъти, но не от Исус, а от любовната си връзка с 22-годишната студентка Ивана, заявявайки категорично пред обществеността, че няма нищо общо с далеч по-младата от него бъдеща актриса.

Дотук добре. С тази разлика, че фактите, фотообективите и... очите... видяха друго.

Нека да припомним, че Алексиев беше спипан от папарак в доста похотлива сцена, разиграла се на открито в реалния живот това лято. На кадрите палавият 66-годишен актьор бърка в гащите на тогава все още неизвестна крехка девойка. Детективският нюх на медиите успя да надуши набързо самоличността на младата жена. Оказа, че това е Ивана Бобойчева - студенка от НАТФИЗ, чието име фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев.


Веднага след скандала Алексиев защити семейното си достойнство, като заяви, че става дума за „работен процес и фотопроби за кинопроект“, допълвайки коментара си с факта, че и двамата гледат към фотообектива. Дали обаче и неговият поглед е насочен натам, можем да спорим.

Не след дълго из медийното пространство се появиха и слухове, че самата Ивана поръчала пикантните снимки с женения Стоян, за да си извоюва, видите ли, по този елементарен начин, любовник и... слава. С един удар – два заека. "О, времена, о, нрави!"...

Предаването „Папараци“ също не остана длъжно на звездата от „Откраднат живот“ и в предпоследното си предаване залови актьора с 44 години по-младата от него възлюбена пред Народния театър по време на размяна на страстни и горещи целувки.


Дори и този кадър обаче не попречи на Алексиев само преди два дни да се оправдае пред Нова тв с думите: „Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите ѝ. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея ще правим едно малко филмче. На този въпросния ден ние бяхме в театъра и точно си говорехме за планове и за неща.“

На въпроса дали не е бил изгонен от съпругата си, както се твърдеше в не една или две медии след излизането на скандалната снимка актьорът категорично отрече подобно нещо да се е случвало. Той не пропусна да отбележи още, че съпругата му Надя е неотлъчно до него и че само след броени дни – на 20 октомври, двамата ще празнуват 30 години от сватбата си.

„Тя е момиче с характер и способности. И двамата се чувстваме сякаш от вчера сме гаджета. Децата ми искат да съдят вестника, който писа, че те са се отрекли от мен“, каза още той по повод сексскандала.

Колкото и да го "суче и маже" обаче, очевидно е, че достопочтеният актьор не е от желязо и като всеки един от нас и той е човек, който не е застрахован от влюбване. Историята познава двойки с далеч по-фрапиращи разлики във възрастта между влюбените. И не публичните оправдания те правят по-добър. По-достойното в случая е смелостта да признаеш чувствата си. Друг е въпросът доколко трябва да те интересува мнението на другите или... кой с кого спи или изневерява!


Стоян Алексиев със съпругата и двамата си внуци, Снимка: Личен архив