Автор
Woman.bg

Изберете си свещ, а ние ще ви кажем какво ви липсва в живота

Твърди се, че през различните периоди от живота си човек има различни любими цветове. За това има няколко причини. Първо - интуицията ни е голяма сила и понякога ни подсказва неща, които не са твърде очевидни за разума ни. Второ - избирайки един или друг цвят, ние се опитваме да компенсираме липсата на определени чувства или състояния.

Този прост тест ще ви покаже какво изпитвате в този етап от живота си и ще ви помогне да намерите оптималното решение на проблемите си. Просто си изберете една свещ!

1. Черна свещ

Много хора смятат черното за цвят на злото и нещастието. Но черните свещи просто призовават хората, напуснали отдавна този свят, и всъщност не привличат негатив и тъмни сили. Затова в труден период от живота си (какъвто може би преживявате) бихте запалили черна свещ.

2. Виолетова свещ

Всички оттенъци на виолетовото помагат да се подсили вътрешната енергетика и да се укрепи духът. Свещ с такъв цвят обикновено избират хора, на които им липсва увереност в себе си или които се чувстват уморени от този свят. Такава свещ ще ви помогне да облекчите донякъде тези чувства и да си повдигнете самооценката.

3. Бяла свещ

Бялата свещ е символ на душевната чистота. Тя пречиства мислите и ни дава ясна представа за целите ни в живота. Съветваме ви да запалите такава свещ, когато сте заети със самоанализ. Тя ще изясни мислите ви и ще направи процеса по-продуктивен.

4. Синя свещ

Синьото е символ на физическите способности. Освен това този цвят повишава нивото на положителните вибрации около вас и повдига настроението. Ако се чувствате душевно изтощени, запалете си свещ с такъв цвят, за да създадете целебна атмосфера.

5. Зелена свещ

В индийската медицина зеленият цвят олицетворява чакрата на сърцето. Този цвят се използва по време на отцепване от света и природата.

6. Жълта свещ

Жълтият цвят обикновено се свързва с комуникативността и ясния ум. Жълтото има най-силен положителен ефект върху онези дялове на мозъка, които отговарят именно за тези качества. Използвайте този цвят, когато сте затрупани с учебен материал или задачи за личностно развитие.

7. Червена свещ

Помните ли лъва от “Магьосника от Оз”, на който му липсвала смелост? Напитката, която му предложили като лекарство, била с червен цвят. Освен негативно значение (ярост, опасност, зло) червеното има и позитивен смисъл. Все пак огънят може не само да ви изпепели, но и да ви стопли!

Споделете в коментарите коя свещ сте избрали и дали ви пасва описанието!

Автор: Ива Петрова