Автор
Woman.bg

Забавен тест: Кажете ни с кой актьор бихте излязли на среща, а ние ще ви разкрием тайна за вашия характер

Повечето момичета биха отишли на среща с някой от привлекателните актьори от филмите – стига да имаха такава възможност. Нека за момент си представим, че имате шанса да излезете на вечеря с един от тези страхотни мъже. Изберете един от тях и узнайте какво говори изборът ви за вашата личност!

А. Вие сте рационалист



Вие сте принципен човек, който следва правилата на любовта. Не обичате да се карате за дреболии с половинката си, тъй като разбирате, че никой на този свят не е идеален. Вместо да рушите връзката с конфликти, вие по-скоро ще я укрепвате.

Вие знаете, че любовта не е приказка за малки момичета, но това не означава, че не бихте искали мъжът да се държи с вас като с принцеса! Вие искате да получите толкова любов и страст, колкото вие самите давате на партньора. Наистина сте уникални и сте способни да изпитвате удовлетворение, правейки щастливи други хора.

В. Вие сте роден артист!



Вие сте родени, за да станете артист, изпълнени сте с емоции и творчески идеи. Хората се влюбват във вас предимно заради вашите таланти и креативността ви. Заради прекомерната си емоционалност може да преживеете много възходи и падения, усмивки и сълзи. Но вие намирате бързо общ език с хората и сте добър слушател.

Харесва ви самата идея за любов, жадувате да имате прекрасна романтична връзка. Вие сте добър, енергичен и чаровен човек, който умее да прави другите щастливи.

С. Вие сте весел и добър човек



Вие сте чаровни, добри и надарени с чудесно чувство за хумор. Знаете как да се държите в компания от противоположния пол и можете бързо да се адаптирате към промените в своя живот. Лесно намирате общ език с нови хора и винаги сте готови за приключения. Освен това имате силен усет за емоциите на другите хора, затова те ви поверяват тайните си и ви търсят за помощ или съвет.

Способни сте да поддържате добри отношения както с обкръжението си, така и с половинката си.

D. Вие сте много самоуверени!



Вие се отличавате с привлекателна индивидуалност и мек характер. Винаги се държите добре с хората и се стараете във всичко да търсите позитивната страна. Понякога на партньора ви може да му се стори, че сте уязвим и раним човек, защото не се срамувате да покажете сълзите и емоциите си, но всъщност вие сте много силни. Освен това сте твърде строги към себе си, поради което често поемате мъжката роля в двойката.

Вие сте крайно целеустремен човек, който никога не нарушава обещанията и принципите си.

Какво мислите за резултата от теста? Имат ли характеристиките в него връзка с реалността? Споделете в коментарите!

автор: Ива Петрова