Днес ви предлагаме да си направите един лесен тест и да разберете доколко добър вкус имате! Трябва само да погледнете внимателно представените сандали и да изберете полата, която според вас ще се съчетае идеално с тях. Дерзайте!

Ако сте избрали № 1 – имате страхотен вкус! Имате усет за модата, затова винаги изглеждате стилно. Рядко някой ви вижда някъде лошо облечена – вие се ориентирате чудесно както в ежедневния стил, така и в деловия. Във вашия гардероб има дрехи за всеки вкус, но всичките са модерни и уместни. Браво!

Ако сте избрали № 2 – трябва още малко да поработите върху стила си. Просто не винаги сте готови да приемете новите модни тенденции и тоалетите ви понякога изглеждат остарели. Въпреки това имате в гардероба си стилни дрехи. Трябва само да се научите да ги комбинирате!

Ако сте избрали № 3 – имате добър вкус! Предпочитате женствени дрехи, които подчертават ефектно фигурата ви, показвайки я от най-добрата ѝ страна. Рядко се обличате спортно, но това не е нещо лошо – вие се чувствате отлично в пола или рокля.

Новите модни тенденции не винаги ни се виждат стилни и уместни, но е важно да не забравяме, че човека с добър вкус се определя не от марката, а от умението да съчетава различните елементи от тоалета си. Ако владеете това умение, винаги ще сте на върха!