"12 години ужас", така американски таблоид описва семейния живот на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Според изданието двойката има драматични и агресивни отношения още от началото и Пит всъщност никога не е бил удовлетворен от отношенията с актрисата.

"Връзката им беше обречена още от самото начало заради постоянните драми и гняв. Те никога не са имали нищо общо освен добрия секс. Той прекара толкова безсънни нощи в размисли как стигна дотук, толкова часове при психолог. Най-накрая проумя, че връзката му с Анджи е токсична", заявява източник на медията.

От изданието стигат и по-далеч и заявяват, че миналогодишният сблъсък на борда на частния самолет на двойката между Мадокс и Брад Пит е бил вследствие на години разочарование, което актьорът е таял дълбоко в себе си.

На кинолегендата му писнало да бъде постоянно пренебрегван от съпругата си. Анджи фокусирала вниманието си върху шестте деца, режисьорската си кариера и хуманитарната си дейност, а Брад бил някъде много назад в списъка с приоритети, допълва източникът.

От американския таблоид дори твърдят, че на няколко пъти скандалите на двойката са завършвали и с физическа саморазправа и разводът е бил съвсем естественият завършек на драматичните им отношения.



Тази позиция е в абсолютен разрез с доскорошните новини, според които Брад и Анджи са осъзнали, че все още имат шанс да спасят връзката си и дори са се отказали от развода. Твърдеше се, че актьорите са започнали да посещават психолог и духовен съветник, за да преодолеят проблемите си. А снимка, на която Джоли носи пръстен, подарен и от Брад, с висока сантиментална стойност за нея, бе прилагана като доказателство, че звездите са на път отново да се съберат.