От снощи в медийното пространство упорито се разпространява слухът, че Брад Пит е преодолял напълно болезнената си раздяла с Анджелина Джоли и е открил любовта в лицето на по-младата й версия – 21-годишната актриса Ела Пърнел.

Красавицата е с цели 32 години по-млада от Брад, но в Холивуд се твърди, че той се влюбил в нея, след като се запознали покрай екранизацията на бестселъра "Sweetbitter" на Стефани Данлър. Пит е режисьор на проекта и ще изиграе главна роля, заедно с Ела. Друг любопитен факт е, че през 2014 г. Пърнел участва и в „Господарка на злото“, където играе младата Злодеида, а Анджелина Джоли влиза в ролята на Злодеида в по-късни години.



Според източници Брад Пит бил пленен от прекрасната Ела след развода с Анджелина през 2016 г., помежду им пламнала любов и започнали да излизат. Това е първата дама с чието име медиите свързват актьора след края на 12-годишния му брак. Няколко световни издания съобщават, че Ела също е лудо влюбена в Брад и че Анджелина е възмутена от отношенията им, защото Пърнел е само пет години по-голяма от сина им Мадокс.

За добро или за зло слухът, че Ела и Брад са в романтична връзка бе отречен и близки на звездните актьори категорично заявиха, че те не се срещат.

Четете още: „Мис Свят България 2017“ отлетя за „Мис Свят“ в Китай (СНИМКИ)