Автор
Woman.bg

Ким Катрал нямала деца заради ''Сексът и градът''

Ким Катрал разкри, че е приоритизирала ролята си на Саманта в "Сексът и градът" пред това да има деца.

Актрисата, която днес е на 61 години, гостува в предаването на Пиърс Морган "Life Stories", където сподели, че след като се омъжила за третия си съпруг Марк Левинсън през 1998 г., започнала да се замисля за инвитро процедури, на които да се подложи, за да зачене. Наложило й се обаче да се откаже от тази идея, заради невероятно натоварения график, който имала покрай стартирането на сериала, чиято премиера била през юни същата година.

"Помислих си: Уау, понякога работя по 19 часа на ден по този сериал ... Понеделник сутрин започва за мен в 4:45 и продължава до два през нощта. Как бих могла да се справя с всичко, особено след като вече съм на 40? Тогава осъзнах какъв ангажимент са само инвитро процедурите. Помислих си: "Това май няма да се случи". " - разкрива актрисата. Тя допълни, че това бил моментът, в който за първи път си помислила, че няма да има деца.

На въпроса какво е за нея майчинството Катрал отговори: "Смятам, че е част от това да бъдеш жена. Но при мен не се получи, съдба, неподходящо време, късмет, не знам. Затова станах ментор на млади актриси, в това поприще мога да бъда майка, не в биологичния смисъл, но все пак майка, леля и приятелка."



Актрисата отново потвърди мнението си, което наскоро сподели, че никога не е била в приятелски отношения с колежките си от сериала. "Бяхме единствено колежки и в известен смисъл това е много добър вариант, защото имаш ясни граници между професионалния и личния си живот." - допълни тя. Катрал разкри, че дори не си спомня последния път, в който се е виждала с колежките си от сериала. "Трябва да е било на някакво събитие. Това е другото много разочароващо за мен нещо, никоя от тях няма да вдигне телефона просто, за да те попита "Как си?"

На твърденията, че "Сексът и градът 3" няма да се заснеме заради невероятните изисквания на самата Ким, тя отговори, че никога не е искала да участва в трети филм от поредицата. "Това беше едно от решенията, които взех, когато навърших 60. Ясно осъзнах колко години ми остават и с какво искам да се занимавам. Аз убих Саманта, пуснах Саманта да си отиде. Заклевам се, че тя никога повече няма да се появи. Уверявам ви, че това няма никога да се случи. За мен всичко е свършило и не съжалявам. Просто ми се искаше Сара Джесика Паркър да беше по-мила с мен." Ким допълни, че получила обаждане миналия декември, в което била поканена да участва във филма, тя благодарила и го отхвърлила.



"Да получа такова негативно медийно отразяване за нещо, което отклоних преди повече от година и да се твърди, че имам високи изисквания и се държа като дива ... Смятам, че хората от "Сексът и градът" и особено Сара Джесика Паркър можеха да бъдат по-мили с мен. Не знам какъв й е проблемът." Ким допълни, че нейните колежки са 10 години по-млади от нея и разбира решението им да искат да участват в лентата, но тя просто нямала тази потребност.

Преди време самата Сара Джесика Паркър разкри, че имали страхотен и много забавен сценарий за "Сексът и градът 3" и била изключително разочарована, че той няма да бъде заснет.

За почитателките на поредицата остава само да я гледат отново и отново ...