Смяна на сезона, смяна на дрехите, смяна на грима или поне на цветовете в грима. Ако обичаш да играеш с цветовете, тенденциите за пролет 2011 ще ти харесат. Изборът е голям. Няма да ти е трудно да ги адаптираш към цвета на топлия сезон тази година - бялото. Дръзки устни Цветовете, които ще придадат на устните ти неустоим сексапил, са, разбира се, червеното, както и нюансите на оранжевото и наситеното розово. Нека този сезон са матови. Ако държиш на блясъка, използвай го самостоятелно. Щом акцентът ще е върху устните, се постарай лицето да изглежда максимално естествено и само придай повече обем и цвят на миглите.

Ярък поглед Ярките и наситени цветове са страхотен начин да привлечеш вниманието върху очите си, особено вечер. Актуалните за пролетта и лятото цветове са оранжево, розово, зелено и синьо. Задължително комбинирай с черна очна линия за по-силен ефект. Не забравяй златното правило, че ако гримът на очите е силен, устните трябва да са по-бледи, в естествен цвят.

Опушен грим Изглежда опушеният грим скоро няма да загуби актуалност и това не е изненадващо. Ефектът е невероятен, а се постига лесно, стига да усвоиш основните стъпки и правилата за боравене с цветовете на сенките. И този сезон опушеният грим остава на първа линия, възползвай се.

Естествено и свежо Цялата белота и свежест, която видяхме на модния подиум, не може да бъде подмината и в грима. През пролетта можеш да разцъфтиш с цялата си красота, подчертана от подходящите продукти в разумно количество. Нежно розово на бузите, спирала на миглите, блясък за устни или червило в естествен цвят. Можеш да добавиш и сенки в лек, телесен цвят.