Не е лесно да разбереш дали един мъж наистина е влюбен в теб или нещо съвсем различно го води в отношенията ви.

Дефинирането на любовта по принцип няма нищо общо с математическите закони например, но според повечето психолози за представителите на силния пол то е още по-трудно.

В повечето случаи за тях границите на любовта се размиват от много странични фактори, включително от секса.

Обаче някои специалисти смятат, че има начини, по които можеш да накараш един мъж да се влюби в теб. Ето и основните от тях:

Супермен

Дори да не ти се вярва съвсем, мъжете имат нужда да защитават някого и това в повечето случаи е подсъзнателно.

Ако те знаят, че някой разчита на тях, се чувстват нужни и по-уверени в себе си. Демонстрирайки своята уязвимост, ти определено провокираш тяхната нежност и доста силни емоции.

Уточнение: не важи за "мамини момченца", които не могат да се справят сами с живота си и имат нужда от обратната стратегия.

Задачи

Да го помолиш за съдействие и директно да му възложиш „мисия“, си е предизвикателство за всеки мачо. Нали помниш гордата му физиономия, когато последния път не забрави нито едно от нещата, които трябваше да купи за партито ви?

Тънката уловка тук е да научиш кои са силните и слабите му страни и да даваш задачи, с които той може да се справи все пак.

Твоята похвала и благодарността в погледа ти го изстрелват в небето.

Съветникът

Жените често правят планове за себе си и любимия, но... без да попитат за неговото мнение. Не се прави на разсеяна, със сигурност се е случвало и на теб, а след провала на замисъла си дълго си била разочарована.

Е, смени тактиката – съветвай се с него. Дори да става дума за уикенд при родителите ти, лятната почивка или просто ходене на кино, включи гаджето си в плана.

Това ще го накара да се почуватва важен за теб и с определена роля в живота ти, а не като домашния любимец, който водиш след себе си.