Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще имате много енергия. Лъвове, действайте решително

Не се препоръчва започването на нови дела. Денят е благоприятен за рутинна работа и решаване на текущи проблеми. През този период е трудно да се вземат рационални решения и усвояване на нова информация.

Овен

Това не е най-благоприятният ден за започване на каквито и да било важни и мащабни проекти. Бъдете учтиви и търпеливи с хората около вас, днес невъздържанието може да ви струва скъпо. В трудни ситуации слушайте интуицията си, тя ще ви каже как да действате.

Телец

Меркурий и Венера ви канят да изразите себе си с доброта, да вложите нежност в живота си. Това е ден, пълен с големи възможности и Юпитер е основен фактор за вашия успех! Той може да ви сервира златни възможности на тепсия.

Близнаци

Ще имате възможност да се заемете със стар проект, който сте оставили настрана поради липса на време или воля. След натоварен ден ще искате да се разсеете и да се заредите с положителни емоции. Любим човек или близки приятели ще ви помогнат с това.

Рак

Днес ще имате много енергия, така че ще се справите както с професионалните задачи, така и с домашните си проблеми. Ще успеете, ако не се заразите с негативното настроение на колегите си. Може да се изкушите да вземете драстични решения по прищявка.

Лъв

Действайте решително и днес ще можете да направите почти всичко. Ентусиазмът, с който се заемате за работата, ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи. Личният живот пък може да ви донесе приятни изненади.

Дева

Независимо дали финансово или във всяка друга област на живота ви, вие се стремите да намерите определен баланс. Дори и това да изисква от вас да разровите неприятни минали събития, вие сте готови да направите всичко възможно, за да подобрите живота си.

Везни

Днес ще сте особено чувствителни и податливи на критики. Ако е възможно, ограничете комуникацията. Споровете и разногласията могат да ви извадят от равновесие, така че ще предпочетете да запазите мнението си за себе си.

Скорпион

Атмосферата около вас е хармонична и спокойна, можете да се отпуснете и вие. Възможно е да ви потърсят за помощ, за да помогнете за решаването на труден въпрос. В любовта царят интензивни чувства и гори страст.

Стрелец

Повечето от вас ще се възползват от това да прекарат вечерта в компанията на близки приятели. Това ще ви помогне да се разсеете от служебните проблеми и да преминете към по-приятни мисли.

Козирог

Емоционално вие спирате безплодните и ненужни борби, за да се движите в същата посока като вашия партньор. За необвързаните небето е синьо след бурята напоследък, сега преживявате леко затишие. Склонни сте да харчите пари, за да задоволите всяко ваше желание.

Водолей

Понякога трябва да сте готови да унищожите това, което не работи, за да изградите отново нещо по-добро и по-силно. Днес съдбата ви е в ръцете ви. От вас зависи да стоите неподвижно или да се изправите пред това, което не работи, за да инициирате промяна.

Риби

Не само трябва да простите на някои хора, но и имате огромна нужда да простите на себе си, за да можете да продължите напред по по-стабилен път. Ако се съгласите да поемете по пътя на вътрешната трансформация, тогава животът ви ще стане по-лек.