Автор
Евелин Попадийна

Как жените от различните зодии се представят в леглото?

Често определяме поведението и емоциите на хората по зодиакалния им знак. Време е да ви разкажем и как се държат жените от 12-те зодии в леглото.

Овен
Жената Овен е ураган от страст! Девизът им е „По-бързо, по-силно, повече!“. Те не чакат мъжа да действа, правят го сами. Овните обичат секса и няма да пощадят апатичните си партньори, те имат нужда от страстен мъж. Правилото е: ако мъжът не е уверен, въобще да не започва.

Телец
Телците не са по сложните действия. Ако жената Телец чуе за някоя акробатична поза е в състояние директно да изгони партньора си. Тези жени обичат всичко да е просто и естествено. А след секс, задължително следва гушкане.

Близнаци
Жените Близнаци имат взривоопасен сексуален темперамент. Винаги са отворени за нестандартни пози и места. А хилядите им самоличности обещават неподозирани забавления. Те обичат да експериментират и да се забавляват в леглото.

Рак
Жените Раци са класици в това отношение. Ако мъжа не поеме инициативата, няма никакъв шанс за интимност. Те си падат по проверени пози и не обичат експериментите. Но не си правете прибързани изводи. Тези жени са способни да бъдат по-сексуални и от Овните, но за целта трябва партньорът да ги предразположи.

Лъв
Лъвицата е съблазнителка, готова е да преласти всеки мъж, по всяко време. Тя ефектно ще се съблече в спалнята, но не се заблуждавайте – по-вероятно е да вдигне скандал, отколкото да има секс. И все пак, ако успеете да я умилостивите сексът ще е повече от страхотен.

Дева
Жената Дева има нужда всичко да е перфектно – партньорът, ласките, времето и мястото. Но успееш ли да удовлетвориш Девата в това отношение, то трябва да се готвиш за много страст и незабравима нощ.

Везни
Везните не понасят грубостите, включително и в леглото. Не са фенове и на бързането – трябва им дълга и нежна предигра. Не са склонни да го правят на нестандартни места, може само в спалнята, на любимото им легло и приглушена светлина.

Скорпион
Гуруто на секса! Знае всичко, може всичко. Всичко ново, което ѝ предлагаш – тя вече го е пробвала. Жените Скорпион обожават младите любовници, защото искат те да доминират и да учат партньора си на нови неща.

Стрелец
Тези жени ценят плътските удоволствия и всеки път правят любов с радост. Вкусно хапване, спокойно пийване, страстна любов – за тях това е перфектната вечер. Умеят да се наслаждават на живота и да грабят от него.

Козирог
Козирозите се ориентират само по собствените си желание и не биха пренебрегнали себе си заради партньора си. Точно затова ако са решили да правят секс, то със сигурност ще са си го записали в графика и трябва да ѝ го дадете!

Водолей
Тя прави спонтанен секс! Ако искате да останете на сухо с такава жена до вас, то опитайте се да планирате… Ще убиете настроението ѝ за секунда! За нея сексът трябва да е спонтанен и естествен. При Водолеите съблазняването работи от първата среща.

Риби
Рибите имат нужда от особена нагласа и перфектна обстановка – тъмно, тихо, да не духа и да не мирише на нищо. Никакви разсейващи фактори, иначе няма шанс да се получи. Жената Риби не ляга в леглото, за да прави движения… Тя ляга, за да ги прави партньорът. Тя просто лежи и чака. Ти си върши работата, а тя ще си фантазира.

Гушни ме тук и тук... 13 позиции за прегръдки, които разпалват желанието за секс
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

Гушни ме тук и тук... 13 позиции за прегръдки, които разпалват желанието за секс

Автор Ива Петрова