Автор
Woman.bg

Звездните красавици, които мразят външния си вид

И звездите са хора, които макар да притежават милиони и да са получили признание от целия свят, също страдат от комплекси. Днес решихме да се спрем на няколко звездни дами, които неведнъж са спирали дъха ни с външния си вид, и да ви споделим какво най-много мразят в себе си.

1.Джулия Робъртс



Когато била малка, Джулия Робъртс не понасяла плътните си устни. С времето актрисата приела тази своя особеност и дори започнала да се явява на конкурси за красота.

2.Сандра Бълок



Сандра е една от най-големите красавици в Холивуд, но тя далеч не се възприема като такава. Преди години актрисата споделя в интервю: „Когато дойдох в Холивуд, незабавно ме посъветваха да коригирам носа си и да пребоядисам косата си. Мисля, че приличам на хиена.“

3.Виктория Бекъм



Много често, когато виждаме г-жа Бекъм някъде, тя се усмихва. Всъщност, почти винаги, когато позира пред фотообективите, тя е сериозна. Оказа се, че това съвсем не е случайно – Виктория много се притеснявала от своята усмивка, защото я намира за грозна.

4.Парис Хилтън



Парис не може да понася краката си и най-вече факта, че носи 43 номер обувки. Преди време светската тигрица сподели, че когато влезе в магазин и види красиви обувки, няма търпение да ги пробва. Но когато донесат нейния номер, вече й се виждат грозни.

5.Скарлет Йохансон



Скарлет неведнъж е получавала признанието за секссимвол на Холивуд, но се оказва, че тя никак не се притеснява да критикува сама външността си и то публично:

„В мен няма нищо особено. Имам най-обикновено тяло и криви крака. Никак не харесвам бедрата и корема си.“

6.Шакира



Сексапилната колумбийка също е сред звездните красавици, които не оценяват много високо външния си вид. Оказа се, че певицата набляга на танците, тъй като не харесва тялото си.

7.Анджелина Джоли



Каквото и да кажем за красотата на Анджи, все ще е малко, но явно тя няма същото мнение за себе си. Джоли намирала устните си за твърде големи.

8.Кийра Найтли



Кийра може да е идол за мнозина, но за себе си е просто жена, която страда от липса на хубави форми. Актрисата сама признава, че никак не й харесва фактът, че няма големи гърди.

9.Камерън Диас



„Много ми се иска да съм с по-апетитни форми, но за съжаление, фигурата ми не е такава“, признава Камерън.

10.Джесика Алба

Джесика многократно е попадала в класациите за най-сексапилна дама в света, но всъщност самата тя не е доволна от външния си вид. Причината за пониженото й самочувствие е промяната в тялото й след двете раждания.

11.Никол Кидман



Никол мрази телосложението си и неведнъж е споменавала, че в нейните очи тялото й й изглеждало момчешко.

12.Дженифър Лорънс



Дженифър вижда себе си като пълна и това я влудява: „Всеки ден спортувам, занимавам се с пилатес и внимавам какво ям. Но мисля, че съм пълна.“

13.Пенелопе Крус



За разлика от 90% от жените по света, тя не мечтае да отслабне. Напротив, Пенелопе иска да бъде по-пищна.

14.Дженифър Лопес



Джей Ло е известна с апетитното си дупе, но то е най-големият й комплекс. Колкото и отстрани да ни се струва, че тя подчертава задните си части, всъщност тя не се гордее с тях. Лопес разкрива, че режисьорите на видеата й винаги са се чудели как да скрият голямото й дупе.

15.Клаудия Шифър



Клаудия е перфектна, но не и в своите очи. Моделът ненавижда високия си ръст (180 см) и рядко обува токчета, защото не иска да стърчи над половинката си.

16.Селена Гомес



Селена мрази ушите си и прави всичко възможно да ги крие под косата си. По нейни думи те били грозни и със странна форма.

17.Кристен Стюарт



Кристен също не е доволна от ушите си и те са най-големият й комплекс. Също така Стюарт съвсем не харесва факта, че е слаба и висока.

18.Кейт Ъптън

За разлика от повечето си колежки в модния бранш Кейт определено има гърди, с които може да се гордее. Само че Ъптън никак не харесва бюста си и няколко пъти в интервюта споделя, че мечтае да има малки гърди.

Четете още: Жената, която всеки мъж иска да притежава